Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Meclean: toegevoegde waarde van high-end mechanische techniek

ARTIKEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Arno Peeters, vrijdag 6 januari 2023
86 sec


Professionele reinigingsmachines voor hoveniers en groenvoorzieners

meclean is producent en leverancier van professionele reinigingsmachines. Bij het ontwikkelen, testen én produceren van meclean-machines ligt de focus op de gebruiker. Dankzij deze doelgerichte benadering levert meclean high-end functionele reinigingsmachines, zonder onnodige elektronica of overbodige functies.

WeedPLUS-heetwater-onkruidbestrijdingstechniek van meclean.
WeedPLUS-heetwater-onkruidbestrijdingstechniek van meclean.

Met inmiddels meer dan14.000 bezoekers is De Groene Sector Vakbeurs voor ons al jaren een interessante beurs. Een prima gelegenheid om vele nieuwe en interessante contacten te leggen, met name gericht op de professionele reinigingsmachines van meclean. Deze verdienen de volle aandacht van onder meer beslissers in de hoveniersbranche, in de gemeentelijke groenvoorziening en van grootgroenvoorzieners. We hopen vooral te bereiken dat we onze standbezoekers nog meer kunnen overtuigen van de waarde die de high-end mechanische techniek van de meclean-machines toevoegt aan de dienstverlening in deze branches. Op verzoek kan een demo op locatie worden ingepland, want dat overtuigt toch het allerbest.

Elektrisch doet niet onder voor diesel

In de stand komt onder meer de nieuwste generatie van onze elektrische Trailerjet. Deze elektrische uitvoering doet qua prestaties en werktijd absoluut niet onder voor de door een dieselmotor aangedreven versies. Deze Trailerjet heeft een PMS-IPM-elektromotor met 97 procent efficiëntie en een multi-fuel warmtewisselaar. Je kunt er dus fossielvrij mee werken, met een werktijd van zes tot zestien effectieve werkuren (afhankelijk van de gekozen werkmodus) zonder tussentijds bijladen! Daarnaast reserveren we standruimte voor onze veegmachines met de allesvegende TRS-techniek. Ook tonen we de volledig elektrisch aangedreven multifunctionele meclean CitySweeper- straatveegmachine: 100 procent emissievrij, zeer stil en biedt de mogelijkheid om met één machine de openbare ruimte schoon en aantrekkelijk te houden. Tot slot presenteren we hogedrukreinigers en WeedPLUS-heetwater-onkruidbestrijdingsmachines, van de compacte SERIE-B-warmwater-hogedrukreiniger/heetwater-onkruidbestrijdingsmachine tot de SERIE-CFB-heetwater-onkruidbestrijdingsunit, die qua afmetingen en gewicht op of in elk voertuig past. De 24V-LiFeMnPO4-batterij levert tot maar liefst negen uur effectieve werktijd! Alle meclean-warmwater-hogedrukreinigers en heetwater-onkruidbestrijdingsmachies zijn multi-fuel, dus ook 100 procent geschikt voor fossielvrije brandstoffen zoals HVO100/XTL, NESTE, biodiesel (B100), Aspen-diesel, GTL enzovoort.


De nieuwste generatie Trailerjet van meclean met 100 procent multi-fuel- of batterij-aandrijving: fossielvrij werken.

Nieuwste generatie Trailerjet

De nieuwste generatie Trailerjet wordt in Hardenberg voor de eerste keer getoond. De officiële introductie van deze nieuwe modellen was tijdens de Interclean Amsterdam in mei van dit jaar. De nieuwe modellen zijn leverbaar in 100 procent multi-fuel-uitvoering en volledig elektrische uitvoering. De motor en warmtewisselaar(s) van de multi-fuel-modellen zijn geschikt voor nieuwe milieuvriendelijke brandstofsoorten, zoals de fossielvrije HVO100/XTL, NESTE, biodiesel (B100), Aspen-diesel, GTL, HVO20, HVO50 enzovoort, maar werken ook perfect op gewone diesel - echt 'multi-fuel' dus. Met de opties SteamPLUS-hogedrukstoomtechniek, AquaPLUS-oppervlakte- en gevelreinigingstechniek en WeedPLUS-heetwater-onkruidbestrijdingstechniek wordt het inzetbereik van de Trailerjet nóg groter.


meclean is op De Groene Sector Vakbeurs te vinden in hal 6, stand 607.

100 procent elektrische CitySweeper-straatveegmachine van meclean.
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER