Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Een stap vooruit in ecologisch reinigen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, donderdag 5 januari 2023
84 sec


Dit vind je op 10, 11 en 12 januari op De Groene Sector Vakbeurs

Terrazza MC pakt op De Groene Sector Vakbeurs voor het eerst uit met de nieuwste batterij-aangedreven onkruidmachines E-Weedee PRO en E-Geotex PRO - nóg een stap vooruit in ecologisch reinigen!

De professionele reiniger om elke verharding onkruidvrij en schoon te maken met alleen maar water. Geschikt voor elk type verharding! De perfecte investering voor elke startende of ervaren terrasreiniger of hovenier - de Terrazza TMC-kit.
De professionele reiniger om elke verharding onkruidvrij en schoon te maken met alleen maar water. Geschikt voor elk type verharding! De perfecte investering voor elke startende of ervaren terrasreiniger of hovenier - de Terrazza TMC-kit.

Met de TMC-kit, de Weedee PRO, de Geotex PRO, de Wallee PRO en de Omni PRO kan de groenprofessional op een 100 procent ecologische manier - zonder detergenten, chemische middelen of hoge druk - terrassen, paden en parkeerterreinen reinigen en onkruidvrij maken, waarbij alleen water wordt gebruikt.
De deelname van Terrazza MC aan De Groene Sector Vakbeurs is een uitgelezen gelegenheid om de producten en nieuwste ontwikkelingen voor te stellen aan professionals uit de groene sector. Terrazza MC biedt eenvoudige en budgetvriendelijke oplossingen voor terrasreiniging en onkruidverwijdering. Dit wordt bereikt door te werken met een borstelmachine die met gereduceerde snelheid draait en speciaal is afgesteld op de unieke borstel. Hierdoor worden slijtage van de borstel en projectie tot een minimum beperkt, met behoud van een professioneel resultaat.


Professionele batterij-aangedreven onkruidmachine met minimaal zes uur werkautonomie en budgetvriendelijke onkruidborstels - de E-Weedee PRO-kit.

De perfecte oplossing voor elke sector

De TMC-kit is bestemd voor het reinigen van terrassen en opritten. Hierbij wordt alleen gebruikgemaakt van water. Na het borstelen en afspoelen krijg je een verbluffend resultaat.
Voor gemeentes en openbare instellingen en hoveniers die veel parkeer- en andere grote terreinen onkruidvrij moeten maken, is er de Weedee PRO-kit. Deze is nu ook beschikbaar in batterijuitvoering (de E-WEEDEE PRO-kit) en heeft maar liefst zes uur werkautonomie. Multifunctionaliteit is troef, doordat verschillende borstels voor verschillende toepassingen heel gemakkelijk kunnen worden gewisseld en ingezet.
Ook voor professionele kwekers is er een oplossing. Voor hen is er de Geotex PRO-kit. De GeoTECH-borstel reinigt geotextiel op eenvoudige wijze en in korte tijd, zonder het gronddoek te beschadigen. Ook hier is er de keuze uit een thermische motor en een batterij; Terrazza MC heeft voor elk wat wils. Elk toestel kan vrijblijvend gedemonstreerd worden bij de klant, zodat deze het persoonlijk kan ervaren en het verbluffende resultaat zelf kan aanschouwen.


Bezoek Terrazza MC in hal 6, stand 675

De eenvoudigste en ecologisch meest verantwoorde manier om gronddoeken onkruid- en groenaanslagvrij te maken met alleen maar water - de E-GEOTEX PRO-kit.

De Groene Sector Vakbeurs 2023

In januari luidt De Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2023 in. Na twee 'ontregelde' jaren zal de beurs weer zijn vertrouwde omvang en datum hebben. Het grootste deel van de circa 14.000 bezoekers is hovenier en daarnaast zijn ook boomverzorgers, gemeenten en andere overheden, grootgroenvoorzieners en tuin- en landschapsarchitecten vertegenwoordigd. Deze brede bezoekersgroep past bij de exposantengroep, die ook heel breed vertegenwoordigd is, en varieert van groentechniek en automatisering tot plantgoed en tuinontwerp. Evenementenhal Hardenberg, 10, 11 en 12 januari 2023, 13.00 tot 21.00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER