Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Dabekausen komt met nieuwe McConnel-armmaaier en zelfrijdende snoeiarm

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, vrijdag 30 december 2022
61 sec


Dit vind je op 10, 11 en 12 januari op de Groene Sector Vakbeurs

Dabekausen biedt een ruime keuze aan armmaaiers en werktuigen voor professionele hagensnoei. Vanuit de hoofdlocatie in Echt (Limburg) bedient Dabekausen de Benelux-markt en Duitsland. Door de jarenlange ervaring zijn service en aftersales bij dit bedrijf gewaarborgd.

Coupeco Cometh 320-hagensnoeier
Coupeco Cometh 320-hagensnoeier

Op de Groene Sector Vakbeurs is Dabekausen een deelnemer van het eerste uur. Deze beurs is voor de onderneming de ideale start van het jaar, waar veel relaties uit het hele land komen en eventuele plannen voor het nieuwe jaar met hen worden besproken.

Twee nieuwe concepten voor hagensnoei

Het eerste nieuwe concept dat op de beurs wordt gepresenteerd, is een McConnel-armmaaier. Deze heeft een 180°-rotator zowel op de arm als op het werktuig, in dit geval het nieuwe RM1300pro-mulchmaaidek, en een en ander is opgebouwd op een Pitbull-shovel.

Nummer twee is de Coupeco Cometh 320, een zelfrijdende snoeiarm op een rupsonderstel. De totale combi is slechts 80 cm breed. Het gelaste chassis is aanpasbaar op plaat voor een platform- werktuigdrager. De snijuitrusting is zo ingericht dat de bovenzijde van heggen optimaal kan worden gemaaid en dat er zo dicht mogelijk bij de machine kan worden gesnoeid. De zelfrijdende snoeiarm is opgebouwd op een Rampicar R80-werktuigdrager met voetsteun en beschermrooster en heeft een beschermkap voor de snoei-unit.


Bezoek Dabekausen in hal 6, stand 602

Coupeco Cometh 320-hagensnoeier
Coupeco Cometh 320-hagensnoeier
Coupeco Cometh 320-hagensnoeier in de hal
Coupeco Cometh 320-hagensnoeier in de hal

Groene Sector Vakbeurs 2023

In januari luidt de Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2023 in. Na twee 'ontregelde' jaren zal de beurs weer zijn vertrouwde omvang en datum hebben. Het grootste deel van de circa 14.000 bezoekers is hovenier en daarnaast zijn ook boomverzorgers, gemeenten en andere overheden, grootgroenvoorzieners en tuin- en landschapsarchitecten vertegenwoordigd. Deze brede bezoekersgroep past bij de exposantengroep, die ook heel breed vertegenwoordigd is, en varieert van groentechniek en automatisering tot plantgoed en tuinontwerp.

Evenementenhal Hardenberg, 10, 11 en 12 januari 2023, 13.00 tot 21.00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER