Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Vakbeurs Openbare Ruimte: Het Plein, ontmoet dé makers

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Heidi Peters, woensdag 28 september 2022
91 sec


In hal 4 vindt u, als bezoeker van de Vakbeurs Openbare Ruimte, over een ruimte van 22 x 15 meter een heus plein. Niet met zitjes of bomen, wel met groen, tegels, water en goede koffie. Een ontmoetingsplek, zo u wilt, waar barista Martijn voor u een goede kop koffie brouwt en waar u in gesprek kan over de inrichting van de openbare ruimte. In de breedste zin des woord of specifiek over vormen van bestrating, de aanleg van groen en stadsbomen, engineering, hemelwaterafvoer of juist water als eyecatcher of meubilair.


Waarom zou u dit plein bezoeken?
Het Plein is een initiatief van meerdere, aan elkaar complementaire bedrijven, die zich op hun eigen gebied specialist mogen noemen op het gebied van de openbare ruimte. Sinds 2017 creëert deze groep tijdens deze vakbeurs een heus plein met daaromheen de eigen standruimtes. Het ontwerp wordt jaarlijks door een andere architect vormgegeven. Dit jaar ontwierp Jeroen Marseille van Marseille Buiten iets heel bijzonders. Alleen al het ontwerp is reden genoeg om Het Plein te bezoeken. Maar natuurlijk wilt u ook dé makers ontmoeten.

Dit zijn:
Aquaco BV; Aquaco verzorgt het ontwerp, de engineering, de realisatie en het onderhoud van watertechnische installaties in onder andere fonteinen, watertafels en zwemwater

De Enk Groen & Golf legt 'groen' aan in de breedste zin van het woord. En daar hoort ook grijs bij.

De producten van Drain Design Construct, DDC, zijn nodig voor een correcte afvoer en/of opslag van hemelwater.

ecoDynamic levert diverse halfverhardingsoplossingen, waaronder Stabilizer. De nieuwste innovatie is ecoDynamic Klimaatadaptief dat een capillaire werking heeft.

FURNS Street Furniture ontwerpt, produceert en levert straatmeubilair dat vaak wordt gecombineerd met een groene oplossing. Op de beurs ziet u de nieuwe lijn van bamboe, een waardevolle en waardige vervanger van tropisch hardhout.

Met de producten van Metten Stein + Design bent u verzekerd van iets bijzonders, stijlvols en op maat gemaakt voor de openbare ruimte in uw gemeente.

Rots Maatwerk realiseert onder meer turn-key fonteinen en waterkunstwerken, LED/verlichtingsprojecten, Interactieve aansturingssystemen en kunstwerken.

Meedenken hoe elk ontwerp gerealiseerd kan worden, en dan optimaal voor boom, mens en organisatie. Dat doet SmitsRinsma die ook de engineering van het ontwerp van Het Plein voor haar rekening nam.

Belgische Scheldeklei verwerken tot straatklinkers en bakstenen in allerlei maten en vormen, daarvoor staat Steenbakkerij Vande Moortel, die met de serie Septima onderscheidend is in de markt.

Bomen in de stad?
Natuurlijk. Maar kies dan wel voor toekomstbomen en zorg voor een goede groeiplaats en daardoor voor een lange levensduur. Hoe je dat doet, daar weet TreeBuilders alles van.


Om meer te weten, bezoek Het Plein op stand 4.4.20 op Vakbeurs Openbare Ruimte - Jaarbeurs Utrecht.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER