Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Borstelen geeft direct resultaat

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei , dinsdag 13 april 2021
69 sec


Jaarrond werken met de multi-inzetbare veegmachines van Tielbürger

Het gewasbeschermingsmiddelenverbod is van tafel, maar sommige klanten geven de voorkeur aan een oplossing zonder chemie. Met onkruidborstelen en vegen neem je het onkruid én de voedingsbodem weg. Naast dat er geen (chemische) middelen worden gebruikt, is het grote voordeel dat het resultaat direct zichtbaar is.

De Tielbürger TW50X
De Tielbürger TW50X

Een ander voordeel aan veegmachines is de grote inzetbaarheid. Accountmanager Robine Berendsen: 'De veegmachines van Tielbürger zijn heel veelzijdig dankzij vele optionele accessoires. Zo'n machine is het hele jaar door inzetbaar en is een helpende hand bij veel werkzaamheden.'

Berendsen: 'We hebben nooit de ambitie gehad om verder te kijken dan Tielbürger. We specialiseren ons liever in ons A-merk, waarbij het sowieso al een hele opgave is om van iedere machine van de hoed en de rand te weten. Alle expertise rondom Tielbürger vind je bij ons.'


Dankzij wielaandrijving zijn hellingen voor de TW50X geen probleem

Onkruidborstelmachine met wielaandrijving

In 2019 introduceerde Tielbürger de wielaangedreven onkruidborstelmachine TW50X. Dit is het broertje van de populaire TW50S, met als grootste verschil de wielaandrijving, waardoor hellingen geen probleem meer vormen. Daarmee komt het Tielbürger-portfolio van onkruidborstelmachines op drie types (TW50/TW50S/TW50X), die met verschillende motoren (Honda of Briggs & Stratton) uitgerust kunnen worden, waardoor de gebruiker in feite uit zeven verschillende modellen kan kiezen. De grote pluspunten van de Tielbürger-onkruidborstelmachines opgesomd:
• Het snelwisselsysteem. Je kunt door middel van een draaiknop onder de centrale schotel de borstels eenvoudig wisselen zonder gereedschap en hoeft dus geen gereedschapskoffer mee te nemen naar een klus.
• Je kunt de beschermkap openklappen. Deze blijft te allen tijden op de machine vastzitten. Voorzien van rubber demper om op te rusten en een veer om desgewenst opgeklapt te blijven.
• Je kunt direct langs een muur borstelen, zonder extra handelingen uit te voeren om de borstels in een bepaalde hoek te krijgen.
• Dankzij het gebruik van een zeer grote poelie is het raakvlak tussen V-snaar en poelie zeer groot. Doorbranden of slijtage van de V-snaar is bij Tielbürger-borstels niet aan de orde.
• De beschermkappen rondom de aandrijving zijn geheel afgesloten, zodat er geen vuil tussen de V-snaar en de poelie kan komen en slijtage beperkt wordt.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

download artikel

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER