Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Coördinator Natuurbeheer bij natuurbegraafplaatsen van Waarde

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, donderdag 16 mei 2024
73 sec


Werken op een Natuurbegraafplaats

Werken op een natuurbegraafplaats betekent werken met (meer)waarde. Onze natuurbegraafplaatsen liggen in waardevolle natuurgebieden. Natuurbegraven vindt hier op een respectvolle manier plaats en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling en het behoud van deze bijzondere natuur en landschappen.We bieden mensen ruimte om afscheid te nemen, te verwerken en te gedenken, waarbij respect voor de natuur voorop staat. En dit alles in een fijne en warme omgeving. Hier werken wij aan de verbinding tussen mens en natuur. Om dit te bereiken zijn onze kernwaarden 'in verbinding, ondernemerschap en inspiratie' cruciaal. Dit vergt een bepaalde mate van professionaliteit, maar vooral menselijkheid.

Wij zoeken een Coördinator Natuurbeheer

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van de natuurbeheerders op onze locaties. Je coördineert de uitvoering van de natuurbeheerplannen van alle locaties. Daarnaast vorm je je eigen visie over de natuur-gebieden en lever je een bijdrage aan de uitvoering van natuurinrichting- en beheerprojecten. Natuur is jouw passie en je kunt jouw kennis en vaardigheden met veel enthousiasme overbrengen.


Voor deze functie is het van belang dat je ervaring hebt in het bos- en natuurbeheer. Je hebt inzicht in materieelbeheer én je kent de wet- en regelgeving. Met gevoel voor ruimtelijk inzicht coördineer je meetwerkzaamheden van jouw collega's.

Daarnaast weet je hoe je collega's positief kunt coachen en weet je wat waar leeft, groeit en bloeit. De vacature is voor 32-40 uur per week. Werken in het weekend hoort daar ook af en toe bij.

Wij bieden

Het belangrijkste dat wij bieden is: werk met betekenis. Jouw bijdrage doet ertoe. Je werkt in een informele sfeer waar je kunt bouwen op je collega's. Afwisselend werk je vanuit één van onze negen locaties in het land, midden in de natuur die tot in de eeuwigheid ook natuur blijft.


Afhankelijk van je ervaring, opleiding en geschiktheid, ligt het salaris voor deze functie tussen € 3.250,- en € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Naast salaris krijg je een reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding, laptop en een pensioenregeling.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Dan ontvangen we graag je motivatie en cv via sollicitatie@navawa.nl. Solliciteren kan uiterlijk tot en met 20 juni 2024. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bram Calkhoven 06-25351461.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER