Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

De Boer opent nieuwe vestiging in Sneek en start met het merk Husqvarna

NIEUWS
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 24 april 2024
83 sec


De Boer met vestigingen in Drachten en Hazerswoude-Dorp, opent een nieuwe winkel met een De Boer Compact formule in Sneek. Met de komst van deze nieuwe winkel gaat de groene groothandel ook een nieuwe merk voeren: Husqvarna. De opening van de nieuwe winkel staat gepland voor begin mei 2024.


Na de overname van Technisch groothandel Van der Hoek in 2022, Green Jack (voorheen Kerstma-Heida) in 2023, is dit een mooie volgende stap in de ontwikkeling van het imperium De Boer.

LEES OOK

Alles behalve Husqvarna

De Boer is gespecialiseerd in alles voor buiten. Van grasmaaiers, tot tuinschep en van lego tot elektrische fiets. Vanuit de drie locaties in Drachten, Hazerswoude-Dorp en Sneek levert De Boer aan zowel zakelijke als particuliere klanten producten voor buiten. Het merk Husqvarna ontbrak nog in het assortiment van De Boer. De toevoeging van het Zweedse topmerk is een lang gekoesterde droom van De Boer. 'Regelmatig zijn we in gesprek geweest om te kijken waar we elkaar konden vinden. Het is fantastisch dat dit nu gelukt is', aldus Jonathan Stouwdam, directeur bij De Boer. De nieuwe locatie in Sneek bevat niet alleen de producten van het merk Husqvarna, maar ook werkkleding, tuingereedschap, speelgoed en natuurlijk agrarische artikelen.


De Boer voert velen A-merken in het assortiment, zoals Stihl, Makita en vanaf heel binnenkort ook Husqvarna.

Samenwerking

'Al vele jaren werken bedrijven De Boer en Husqvarna Nederland intensief samen, de laatste jaren vooral met ons merk Gardena in Drachten' aldus Ronald de Bruijn, Salesmanager Benelux bij Husqvarna. 'De manier waarop klanten worden geserviced bij De Boer, past echter ook volledig bij de filosofie van ons merk Husqvarna. Toen De Boer voorstelde om samen met Husqvarna te starten in Sneek, hebben wij ons partnership daarom uitgebreid met de Husqvarna producten. De Boer verzorgt tuineigenaren en hoveniers in Sneek een geweldige ervaring met het merk Husqvarna en wij verheugen ons dan ook zeer op de samenwerking.'


Onderhoud

In de werkplaats worden uiteraard ook alle Husqvarna machines, zoals de robotmaaiers, gerepareerd en onderhouden. Stouwdam: 'Zoals onze klant ook gewend is met onze andere merken. Het merk Husqvarna zal niet verkocht worden in de twee al bestaande De Boer winkels, in Drachten en Hazerswoude-Dorp. Het merk kan uiteraard wel via onze uitgebreide webshop worden besteld.'


Personeel

Voor de vestiging in Sneek aan de Wolkammerstraat wordt nog gezocht naar aanvulling in het personeel. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van dit filiaal De Boer Sneek? Bekijk dan snel de vacatures op de website www.deboerdrachten.nl. Het adres van de winkel is: Wolkammerstraat 14B, 8601 VB in Sneek.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER