Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Intrak nu dealer van Corvus 4x4 voertuigen

NIEUWS
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 9 februari 2024
28 sec


Sinds februari dit jaar heeft Intrak het dealerschap van Corvus UTV verkregen. Corvus UTV zijn veelzijdig inzetbare 4x4-voertuigen. Zowel diesel- als elektrische varianten, en binnenkort zelfs beschikbaar met een benzinemotor.


Met elektrisch inschakelbare 4x4 en sperdifferentieel, bieden alle versies van Corvus UTV wendbaarheid en kracht, met rijsnelheden tot 60 km/uur. Deze voertuigen zijn specifiek ontworpen voor het trotseren van de ruwste terreinen, waardoor ze een onmisbaar hulpmiddel worden voor diverse landbouwtoepassingen, maar ook mooie kansen bieden voor groenprofessionals.


Fiscale voordelen

Een fijn aspect van Corvus UTV is de vrijstelling van wegenbelasting en BPM voor alle modellen, waardoor ze niet alleen krachtig en veelzijdig zijn, maar ook economisch aantrekkelijk voor ondernemers.


'De EX4 komt overigens in aanmerking voor 27% MIA omdat het voertuig in de categorie T (landbouw- en bosbouwtractoren) terecht komt', aldus Jeroen van de Ven, directeur bij Intrak.

Jeroen van de Ven
Jeroen van de Ven: 'De EX4 komt overigens in aanmerking voor 27% MIA omdat het voertuig in de categorie T (landbouw- en bosbouwtractoren) terecht komt'
Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER