Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Stichting Groenkeur groeit door

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Ralf Pijnenburg, dinsdag 20 juni 2023
33 sec


In 2022 hebben zich 8 nieuwe bedrijven bij Stichting Groenkeur aangemeld als deelnemer en zijn er 3 gestopt. Het aantal geregistreerde vestigingen en naamsvermeldingen nam toe met 34 tot een totaal van 712 geregistreerde certificaten. Dit blijkt uit het jaarverslag van Stichting Groenkeur.


Voor Boomverzorging waren er eind 2022 in totaal 102 hoofdvestigingen gecertificeerd en 119 nevenvestigingen. Voor Dak- en Gevelbegroening waren dat er respectievelijk 20 en 46. Voor Groenvoorziening hebben 186 hoofdvestigingen van bedrijven een Groenkeur-certificaat en 149 nevenvestigingen. Daarnaast waren er 24 bedrijven met een certificaat Groenkeur Boomkwekerijproducten en 27 bedrijven met een certificaat Kleurkeur.

Tarieven ongewijzigd

In 2022 bedroeg de omzet van Stichting Groenkeur circa 350.000 euro. De stichting sluit het jaar 2022 af met een negatief resultaat van 30.000 euro. Er is veel tijd en geld geïnvesteerd in zichtbaarheid in bladen, digitale bijeenkomsten en slechts één beurs.Gezien de solide financiële positie en omdat geen aanvullende vermogensopbouw nodig is, besluit het bestuur geen aanpassingen in de tarieven te doen.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER