Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Vernieuwde website Yuverta Leven Lang Ontwikkelen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, dinsdag 20 juni 2023
47 sec


Meer informatie, gemakkelijker zoeken en inschrijven

Yuverta Leven Lang Ontwikkelen heeft een vernieuwde website. Zowel het uiterlijk als de functionaliteiten van www.llo.yuverta.nl zijn op de schop gegaan. De nieuwe site heeft onder meer een snellere zoekfunctie, een verbeterde inschrijfmodule en veel informatie is gemakkelijker te vinden.


Yuverta LLO is opleider voor het bijhouden van professionele kennis en vaardigheden voor zowel beginners als professionals in het groen-blauwe werkveld.

Op llo.yuverta.nl vind je snel en eenvoudig informatie over het aanbod aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen. Ook vind je er achtergrondinformatie over de projecten waar Yuverta LLO in participeert en de samenwerkingspartners, zoals VHG, Talentboom en Praktijk Centrum Bomen.

Op de vernieuwde site is het ook gemakkelijk om door brochures te bladeren en op de landkaart staan alle locaties vermeld. Bovendien vind je op één handige pagina de recente artikelen in vakbladen waarin Yuverta LLO onderwerp is.


Het nieuwsoverzicht op de vernieuwde site

Makkelijker voor gebruikers

De zoekfunctie is gebruiksvriendelijker geworden: je vindt snel en eenvoudig een opleiding of training door gebruik te maken van trefwoorden of te selecteren op vakgebieden of specifieke vaardigheden die je wilt ontwikkelen.
Met de inschrijfmodule kun je snel en direct inschrijven voor een van de opleidingen of trainingen. Een online module bestellen via de webshop is ook gemakkelijk.
De contactmogelijkheden zijn verbeterd; via chat, e-mail of telefoon kom je sneller in contact met de persoon die je zoekt.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER