Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Groene Transfers van juni

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, maandag 5 juni 2023
59 sec


Planten en bomen zijn niet het enige in de sector dat groeit. Ook carrières groeien en ontwikkelen zich. In deze rubriek een overzicht van de meest recente transfers.

Christian van Zogchel
Christian van Zogchel

Vanaf deze maand legt Peter van Gelder, een van de drie broers die GVG Oliehandel besturen, zijn directietaken neer. Van Gelder maakt zo plaats om zich bezig te gaan houden met innovaties in de energietransitie. Hij stapt niet helemaal uit het familiebedrijf, hij blijft aan als aandeelhouder. Ernst en Frans van Gelder blijven samen directie van GVG, ondersteund door het managementteam.
 
Cas Kaptein is bij LimeGreen aangesteld als Sustainability Manager. Volgens het bedrijf is hij gedreven op het gebied van duurzaamheid, certificeringen en procesverbetering, met een onuitputtelijke passie voor zijn vakgebied.
 
Mirre Birahij is bij Sportverlichting.com begonnen als medewerker Marketing & Communicatie. Haar passie ligt bij fotografie en design.
 
Dit voorjaar is Youri Dirne begonnen bij de Joosten groep als Manager Innovaties & Concepten. Hij maakt na vele jaren de overstap van Rotim.
 
Sarian Kosten is per 1 mei benoemd tot hoogleraar Aquatische Ecologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze bestudeert de effecten van klimaatverandering op de ecologie en waterkwaliteit en ze onderzoekt maatregelen die uitstoot van broeikasgassen uit water moeten tegengaan.
 
Medio april nam Jan van Leeuwen afscheid als bestuurslid van Naktuinbouw. Hij geeft het stokje door aan Aad Vollebregt. Van Leeuwen blijft deel uitmaken van de Naktuinbouw Adviescommissie Laanbomen, Bos- en Haagplantsoen.
 
Christian van Zogchel verlaat Roestenburg kwekerijen voor een nieuwe uitdaging bij collega boomkwekerij Johan Smits. Van Zogchel gaat daar zijn jarenlange passie voor grote bomen weer oppakken.
 
Maura Terpstra stapt na vier jaar als ecoloog bij BügelHajema Adviseurs in Assen over naar de Bosgroepen Noord-Oost Nederland.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER