Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

BOSSdag 2023; kennis- en netwerkmoment rondom bewegen, ontmoeten, spelen en sporten in de openbare ruimte

AGENDA
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, woensdag 15 februari 2023
57 sec


Gemeenten en andere overheden laten netwerken en kennis laten delen, om gezamenlijk stappen te zetten in een uitdagende, inclusieve en toekomstbestendige buitenruimte voor Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten. Met dit doel organiseert OBB spelmakers + ruimtedenkers de BOSSdag 2023. Of zoals Arjan Vreugdenhil het zegt: 'We brengen de juiste vakidioten met elkaar in contact en daar ontstaan ontzettend toffe dingen uit'.


Op 16 mei 2023 organiseert OBB spelmakers + ruimtedenkers naar eigen zeggen een ultiem kennis- en netwerkmoment: de BOSS-dag 2023, voor ambtenaren van regionale en lokale overheden op het gebied van BOSS (Bewegen, Ontmoeten, Spelen en Sporten) in de openbare ruimte.

Een inhoudelijk sterk programma afgewisseld met netwerkmomenten biedt deelnemers die 16e mei een volledige kennis- en netwerkdag op het gebied van BOSS. Het doel van de dag is om van alle deelnemers gepassioneerde amBOSSadeurs te maken zodat zij zelf met deze thematiek in hun gemeente/provincie/ organisatie aan de slag gaan of blijven.

'We brengen de juiste vakidioten met elkaar in contact en daar ontstaan ontzettend toffe dingen uit'

Het programma en meer informatie is te vinden op www.obb-ingenieurs.nl/bossdag-2023. Hier kun je je ook aanmelden voor de dag.

Sprekers

Een mix tussen bekende inspirerende sprekers als Dave Ensberg (Jantje Beton) en Marco Te Brömmelstroet (Recht van de Snelste) en werksessies van mede-vakidioten wisselen elkaar af. Zo ook praatjes van amBOSSadeurs die volop bezig zijn met BOSS, zoals de gemeenten Assen, Ede, Utrecht en Tilburg. Met doorlopende interactieve netwerk- en kenniswerkvormen zorgt de organisatie voor een zinvolle dag in een ontspannen sfeer.

De dag wordt centraal in Nederland gehouden, in de Basiliek in Veenendaal, op loopafstand van intercitystation Veenendaal-De Klomp.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Johan Oost
Friday 5 May 2023
Ik heb er zin in

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER