Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Multifunctionele machines

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hanneke Tax, woensdag 4 januari 2023
50 sec


Dit vind je op 10, 11 en 12 januari op De Groene Sector Vakbeurs

Schouten Machines staat op De Groene Sector Vakbeurs om de nieuwste ontwikkeling op het gebied van groentechniek te laten zien: de Maver M1803. Deze Maver is bijna het hele jaar door inzetbaar op sportvelden, in parken en op de openbare weg.

Maver M1803.
Maver M1803.

De multifunctionele Maver kan verticuteren, maaien en blad opnemen. Door verschillende technische innovaties kan deze Maver op een harde en een zachte ondergrond rijden en kort rondom en langs obstakels maaien. De Maver is uitgerust met een nieuwe, zeer betrouwbare besturing waaraan eenvoudig opties kunnen worden toegevoegd, zoals een verlicht verkeersbord, achteruitrijcamera en joystickbediening.

Gezond familiebedrijf

Schouten Machines is een gezond familiebedrijf dat sinds 1971 bestaat en machines maakt voor groentechniek en mesttechniek. Schouten Machines heeft een reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie, wat tot uiting komt in de producten. Alle Schouten-groenmachines zijn inmiddels ETG-gecertificeerd voor de weg, toelating voor maximaal 40 km/h.


Bezoek Schouten Machines in hal 7, stand 705

De Groene Sector Vakbeurs 2023

In januari luidt De Groene Sector Vakbeurs voor veel groenprofessionals het jaar 2023 in. Na twee 'ontregelde' jaren zal de beurs weer zijn vertrouwde omvang en datum hebben. Het grootste deel van de circa 14.000 bezoekers is hovenier en daarnaast zijn ook boomverzorgers, gemeenten en andere overheden, grootgroenvoorzieners en tuin- en landschapsarchitecten vertegenwoordigd. Deze brede bezoekersgroep past bij de exposantengroep, die ook heel breed vertegenwoordigd is, en varieert van groentechniek en automatisering tot plantgoed en tuinontwerp. Evenementenhal Hardenberg, 10, 11 en 12 januari 2023, 13.00 tot 21.00 uur.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024
27 juni: Kennisdag Het Nieuwe Groen: Maak je klaar voor de SDG's
donderdag 27 juni 2024
t/m donderdag 27 juni 2024
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER