Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nationale Klimaat Expo 2023

AGENDA
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, maandag 24 oktober 2022
61 sec


... op 19 en 20 april 2023 in Expo te Houten

Op 19 en 20 april 2023 vindt in Houten de Klimaat Expo 2023 plaats. De tweedaagse vakbeurs is jaarlijks een ontmoetingsplek voor honderden professionals om kennis te delen, inspiratie op te doen en zich te laten informeren over de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van de klimaatadaptieve stad en leefomgeving.


De klimaatverandering heeft grote gevolgen en zorgt niet alleen voor steeds heftigere regenbuien, maar ook voor hittestress en droogte, aldus beursorganisator Expoproof. De openbare ruimte, met name in de stedelijke gebieden, zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht.

Oplossingen voor klimaatproblematiek

Op de Nationale Klimaat Expo worden mogelijkheden, problemen en oplossingen rond de klimaatbestendige stad getoond en besproken. Zo vinden bezoekers onder meer innovatieve producten voor bestrating, platte daken, groenvoorzieningen, pleinen en hemelwaterafvoer en -opvang.


Tijdens een actueel lezingenprogramma worden visies en maatregelen besproken die de waterveiligheid en de openbare ruimte verbeteren en die ervoor zorgen dat veiligheid en leefbaarheid elkaar versterken.

Klimaat Expo 2023

De Nationale Klimaat Expo 2023 zal 19 en 20 april 2023 plaatsvinden in de Houten Expo. Het evenement is met name interessant voor mensen die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, waterschap, rijksoverheid, projectontwikkelaar, adviesbureau of kennisinstituut. Voor meer informatie over de vakbeurs, bezoek nationaleklimaatexpo.nl.


Gouden Gieter 2023

De Nationale Klimaat Expo 2023 is ook het toneel van de uitreiking van de Gouden Gieter 2023. Deze award reiken vakbladen Stad+Groen en De Hovenier jaarlijks uit aan vakmensen met creatieve, praktische oplossingen voor de alledaagse problemen die veroorzaakt worden door klimaatverandering.

Ben jij hovenier of werk je in het openbaar groen? Heb je een goede manier gevonden om droogte in tuinen of parken tegen te gaan of ken je iemand die dat kan? Of ben je importeur of leverancier van een geniaal product om overtollig water op te slaan? Mail ons en wie weet word jij de trotse bezitter van zo'n felbegeerde Gouden Gieter!

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER