Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Van Dyck Marcel Belgium wordt importeur en verdeler Hansa-hakselaars

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, dinsdag 27 juli 2021
41 sec


Het in Houtvenne gevestigde Marcel Van Dyck Belgium breidt haar assortiment uit met de versnipperaars van het Nieuw-Zeelandse Hansa Products. Van Dyck zal de machines de komende jaren invoeren en verdelen via een dealernetwerk in België, Nederland en Luxemburg.


'De hakselaars van Hansa vullen ons gamma perfect aan', Joël Van Dyck, zaakvoerder bij Van Dyck Marcel Belgium in een persbericht. 'We hadden al een groot assortiment voor de professionele gebruiker, maar richten ons nu ook nóg meer specifiek op particulieren en tuinaannemers die nood hebben aan compacte professionele machines.'

Hakselen met Hansa

Het Nieuw-Zeelandse Hansa Products, opgericht in de jaren '80, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hakselaars en versnipperaars. Met hun producten willen ze particuliere- en professionele gebruikers helpen om tuinlandschappen te transformeren - zo snel, goed en veilig mogelijk.


'Ontwikkeld voor de Outback: Hansa-machines zijn eenvoudig, compact en robuust'

De machines van Hansa zijn eenvoudig, compact en robuust: ontworpen om zelfs in de extreme omstandigheden van de Nieuw-Zeelandse Outback te gedijen. De machines beschikken over herslijpbare en instelbare messen en een smeerbare lagering.

De hakselaars van Hansa zullen vanaf heden exclusief door Van Dyck Marcel Belgium voor de Benelux ingevoerd en via een gespecialiseerd dealernetwerk verkocht worden.

LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER