Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Dabekausen wordt distributeur Alltrec in Duitsland

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, maandag 31 mei 2021
62 sec


Alltrec-fabrikant FPS Electric begon in 2019 met de serieproductie van de 4810T elektrische werktuigdrager. Nu, ruim twee jaar later wordt met de hulp van Dabekausen, het distributienetwerk verder uitgebreid naar Duitsland.

V.l.n.r.: Martin Kilpper (Dabekausen verkoop Zuidwest-Duitsland) Hans Biemans (Verkoopleider Dabekausen) en Roland Thevis (Verkoopsupport Dabekausen Duitsland).
V.l.n.r.: Martin Kilpper (Dabekausen verkoop Zuidwest-Duitsland) Hans Biemans (Verkoopleider Dabekausen) en Roland Thevis (Verkoopsupport Dabekausen Duitsland).

Voor de distributie van de Alltrecs in Nederland werkt FPS Electric samen met Weed Control. In 2020 kwamen Campey Turf Care en Hilaire van der Haeghe, moederbedrijf van het Nederlandse Van der Haeghe, in beeld voor de distributie in respectievelijk Groot Brittannië en België.

Buitenlands netwerk

Nu vergroot FPS Electric de distributie van de elektrische machines met de hulp van Dabekausen tot in Duitsland. 'Om het product aan de man te brengen kiezen we ervoor om samen te werken met partners die een waardevol netwerk bezitten', vertelt Jaap van Norel, van FPS Electric.


Eerste Alltrecs binnenkort op transport naar Duitsland

'Dabekausen is al sinds de jaren 70 actief in Duitsland en vanaf 2004 in de huidige bezetting met merken als Mcconnel en Agrimaster', aldus Van Norel. 'Er zijn al verschillende gemeentes in Duitsland bezocht en de feedback is zeer positief. We verwachten de eerste Alltrec's over niet al te lange tijd naar Duitsland op transport te zetten en kijken uit naar een mooie samenwerking.'

Jeroen Huijsmans, directeur van Dabekausen vertelt Stad+Groen: 'De markt beweegt zich duidelijk richting elektrificatie, geluidsarm en emissievrij werken. Alltrec is een product dat hierin voorop loopt qua kwaliteit, uitstraling, ervaring en capaciteit en sluit hiermee naadloos aan bij de wensen van de markt en bij de hoogwaardige producten die wij reeds voor de Duitse markt voeren. Wij zijn er trots op dat wij een jong bedrijf als FPS verder kunnen helpen bij de ontwikkeling van de zeer interessante Duitse markt voor deze unieke machines.'


'Alltrec sluit naadloos aan bij de wensen van de markt en bij de hoogwaardige producten die Dabekausen reeds voor de Duitse markt voert'

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER