Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Van Dyck Marcel wordt importeur Sabo Nederland

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Karlijn Klei, maandag 29 maart 2021
21 sec


Per maart 2021 is Van Dyck Marcel Belgium importeur geworden voor Nederland van het Duitse merk Sabo. De bedrijven werkten in België al langer samen.


Lees ook: De vele gezichten van de Multihog veegmachine

Marc Kipperman, regionaal manager Nederland bij Van Dyck Marcel, wordt de aanspreekpartner voor de Sabo-dealers in Nederland. Leveringen gebeuren rechtstreeks vanuit de Sabo-fabriek in Gummersbach, Duitsland.

Sabo, fabrikant van onder meer loopmaaiers, verticuteermachines en handgedragen accumachines zoals bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen en bladblazers voor particulier en professioneel gebruik, maakte jarenlang deel uit van het John Deere concern. Vorig jaar is het merk verkocht aan de Duitse investeringsmaatschappij Mutares SE.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Drs.Gerard H Siebum MBA
Thursday 7 September 2023
Beste heer van Dyck
Goedendag John Deere:

Als fan van gerenommeerde merken heb ik een robotmaaier en een benzine maaier gekocht. Niet van de Gamma of de Praxis maar bij GroeNoord Noord Nederland.
De servicebeurten doe ik hier ook als vanouds.

Met de robotmaaier heb ik herhaaldelijk problemen van het stilstaan van deze (gerenommeerde) maaimachine.
Vanochtend heb ik contact gehad met Uw dealer en deze gaf aan dat er een nieuwe display en/of een nieuw moodboard in moet worden gezet. KOSTEN 500 euro en 350 euro. U kunt zich misschien voorstellen dat ik hier van ben geschrokken. Daarnaast gaf de leverancier aan dat John Deere geen robot machines meer verkoopt, wat ik me kan voorstellen. Ook hoorde ik dat de onderdelen exceptioneel duur zijn ondanks dat ze bij U op de plank liggen.
Ik doe hierbij een beroep op U en dat U staat voor Uw product gamma en U mij kosteloos gaat helpen. Het mag niet zo zijn dat Uw merk te grabbel wordt gegooid.
In de volgende mail ontvangt U van mij alle gegevens en fotos. * ik wil opmerken dat ik geen verwijt maak aan de dealer in Dalen, misschien had ik me beter moeten oriënteren omdat hij nu schetst dat een Still een beter en efficiënter product is. Te laat voor mij.
Zie reactie;
Geachte heer Siebum,

Bedankt voor uw e-mail aan John Deere NL b.v.
Het product Tango E5 robotmaaier is een product wat in het verleden is geproduceerd in de Sabo fabriek in Duitsland en is al sinds 2019 geen John Deere fabriek meer. De nieuwe importeur voor Sabo is Marcel van Dyck en dat is al enige tijd het geval (2021). Uw dealer GroeNoord is hiervan op de hoogte en zij hebben de onderdelenvoorraad via de nieuwe importeur beschikbaar. John Deere heeft ook geen invloed meer op deze onderdelenprijzen en ook geen voorraad beschikbaar. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Van Dyck Marcel wordt importeur Sabo Nederland (stad-en-groen.nl)


Met vriendelijke groet,
With kind regards,
Mit freundlichen Grüßen,

Henry Tieben
Area Aftermarket Manager
Beste heer Henry Tieben:

Geen dank voor Uw antwoord, blijf het vreemd vinden deze reactie en erger nog U schuift het door terwijl u zeker als Area Aftermarket Manager in de gelegenheid bent de zaak op te lossen. Het kan niet zo zijn dat je een John Deere product na 5 jaar afschrijft. Zelf kom ik uit een boeren dorp waar veel ( overgebleven) boeren nog steeds een hoge pet op hebben van Uw product . Wanneer het ter tafel komt zal ik mijn ervaringen delen.

Nogmaals de merkstrategie van john Deere is toe aan een nieuwe die eerst kijkt naar klanten en niet naar het afwimpelen van een product die langer mee zou moeten gaan dan 5 jaar !!!!Met een gezonde groet,

Drs. Gerard Siebum MBA
Privé: Walakkers 9
7751 DC Dalen
The Netherlands

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER