Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Hoveniersbedrijf Flora Nova geeft onkruid selectief een hete douche

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, donderdag 4 april 2019
32 sec


Van branden en hete lucht naar heet water

Heatweed dealer Bruntink Voorst Groene Techniek heeft een Holder C250 met een Heatweed Sensor 2 geleverd aan Flora Nova, een hoveniersbedrijf uit Ophemert. De Holder C250 is een middelgrote werktuigdrager met daarop de nieuwste toepassing van Heatweed.

 VLNR: Johan Bruntink, van het gelijknamige bedrijf, Walter van der Wal, directeur van Flora Nova en Jan van der Zanden, accountmanager bij Heatweed.
VLNR: Johan Bruntink, van het gelijknamige bedrijf, Walter van der Wal, directeur van Flora Nova en Jan van der Zanden, accountmanager bij Heatweed.

Snel en zuinig

Jan van de Zanden van Heatweed laat de redactie weten: 'De Sensor Serie van Heatweed is echt ons paradepaardje, hij leest met sensoren de ondergrond, wanneer er onkruid wordt gedetecteerd krijgt deze een heet water douche. Doordat je zo selectief besproeid heb je, naast waterbesparing, ook zo'n 2 á 2,5 keer kortere werksnelheid.'


Van branden naar heet water

Van den Zenden vervolgt: 'Flora Nova is een mooi hoveniersbedrijf met een brede service in de groensector. Ze werken ook veel met onderhoudscontracten, onze Heatweed Sensor 2 is daarin super. Hiervoor deed het hoveniersbedrijf haar onkruidbestrijding met branders en hete lucht, maar na de warme droge zomer van 2018 wilde het bedrijf overschakelen.'


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER