Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

‘Vakbeurs Openbare Ruimte door de jaren heen steeds gevarieerder’

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Alberto Palsgraaf, maandag 17 september 2018
130 sec


Op woensdag 26 en donderdag 27 september staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van openbare ruimte. Dit jaar is de vijftiende editie van het bekendste evenement voor inrichting en beheer van onze leefomgeving.


Volgens de organisatie is het een mooi moment om stil te staan bij wat er bereikt is. Een woordvoerder laat weten: 'Zo is de beursvloer door de jaren heen steeds completer geworden, het inhoudelijk programma sterker en de onderlinge relaties hechter. Niet alleen tussen exposant en bezoekers, maar ook tussen exposanten onderling, er ontstaan nieuwe samenwerkingen. Vakbeurs Openbare Ruimte is in feite gegroeid tot onderdeel van een platform voor iedereen die zich bezighoudt met openbare ruimte, het jaarlijkse moment waarop iedereen elkaar live ontmoet.'

Gebundelde krachten
Om met gebundelde krachten te werken aan dit platform, is er door organisator Expoproof voor gekozen om samen te werken met partijen uit verschillende facetten van de openbare ruimte. De organisatie licht belicht enkele (hoofd-)sponsoren van dit evenement.

Hoofdsponsoren

Stichting Groenkeur
Groenkeur ontwikkelt en beheert het enige onafhankelijke keurmerk voor de groene sector met certificaten voor bedrijven, producten en personen. Stichting Groenkeur stelt zich tot doel de kwaliteit van de bedrijfsvoering en het vakmanschap van de groenprofessionals te bevorderen.

Haasnoot Bruggen
Haasnoot Bruggen bouwt bruggen voor woon-, werk en leefomgeving. Een specifiek product met een specifiek doel. Samen met collega's, partners en opdrachtgevers zetten zij hun kennis en ervaring in om bruggen te realiseren die passend zijn binnen de plannen van de opdrachtgever en een bijdrage leveren aan de kwaliteit in vorm, veiligheid en functie voor de omgeving en haar gebruikers.

Sponsoren

Heblad
De betonnen pingpongtafel is tegenwoordig niet meer weg te denken van schoolpleinen of speeltuinen. Heblad maakt pingpongtafels die onderhoudsarm én vandalismebestendig zijn. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor openbare plekken.

Vandersanden
Vandersanden biedt producten die inspireren tot het ontwerp en de realisatie van mooie gebouwen en de aanleg van straten en tuinen. Als business partner bouwen ze aan duurzame relaties die gebaseerd zijn op openheid. Ze luisteren naar hun klanten en begrijpen hun behoeften. Samenwerken met Vandersanden betekent opgenomen worden in de grote Vandersanden familie.

Morssinkhof Groep
De Morssinkhof Groep is fabrikant van betonnen GWW- en sierbestratingproducten én leverancier van straatbakstenen en gevelstenen. Voor een groot aantal projecten heeft de Morssinkhof Groep specifieke betonnen bestratingsproducten ontwikkeld en op unieke wijze toegepast.

Greenmax
GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving. Daarbij leveren ze aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur.

Infogroen
Infogroen Software is gespecialiseerd in slimme, geïntegreerde en hoogwaardige automatiseringsoplossingen voor de groensector. Het programma Groenvision is gebaseerd op de wensen en ervaringen van groenvoorzieners en hoveniers.

Kiwa Nederland
Kiwa is een internationaal opererend kwaliteitszorgbedrijf dat voortdurend bezig is om processen, producten, medewerkers en organisaties te verbeteren. Dat doen ze door klanten terzijde te staan bij certificeringstrajecten, maar ook door het aanbieden van training, inspectie, advies, research en technologische kennis.

Kragten
Kragten werkt aan ruimte in al zijn verschijningsvormen. Ze combineren vakkennis en proceskennis en stellen de klant daarbij centraal. Vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip voor kwaliteit en continuïteit.

Crow
Crow is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk die investeert in kennis voor nu en in de toekomst. Ze streven naar de beste oplossingen voor vraagstukken van beleid tot en met beheer in infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer en werk en veiligheid. Bovendien zijn ze experts op het gebied van aanbesteden en contracteren.

Het Plein
Op Het Plein ervaren bezoekers een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte. De initiatiefnemers van Het Plein laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van professionele en duurzame inrichting van de openbaren ruimte, waarbij vakmanschap en kwaliteit altijd voorop staat.

Gratis
Vakbeurs Openbare Ruimte is gratis te bezoeken op woensdag en donderdag 26-27 september in hallen 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht. Op beide dagen is de beurs open van 9:30u tot 17:00u. Registreren kan hier.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024
27 juni: Kennisdag Het Nieuwe Groen: Maak je klaar voor de SDG's
donderdag 27 juni 2024
t/m donderdag 27 juni 2024
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER