Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nieuwe Top Clay-banen op drie locaties

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Nino Stuivenberg, vrijdag 29 juni 2018
33 sec


Nieuwe Top Clay-banen in Sassenheim.
Ton de Rooij Tennis is deze zomer druk met de aanleg van Top Clay-tennisbanen op verschillende Nederlandse locaties. Het bedrijf werkt aan tennisbanen in Sassenheim, Leiden en Santpoort.

In Sassenheim werkte Ton de Rooij in opdracht van Van Kessel Sport en Cultuurtechniek. Van Kessel heeft een nieuw sportpark gebouwd voor de Sassenheimse Tennis Club, waarbij Ton de Rooij verantwoordelijk was voor de aanleg van de toplaag en de inrichting van het sportpark. Ton de Rooij is drie weken aan het werk geweest en heeft negen Top Clay-banen aangelegd.

Gravelbanen vervangen
Ook TC Unicum uit Leiden krijgt Top Clay-banen: negen gravelbanen worden daar vervangen door Top Clay. Bij dit project is Ton de Rooij hoofdaannemer. Gedurende acht weken wordt eerst het gravel afgegraven en beregening aangebracht, gevolgd door de aanleg van de toplaag en de inrichting. Het derde Top Clay-project is in Santpoort-Noord, dat in augustus van start gaat. Ook hier worden de gravelbanen vervangen. De tennisvereniging krijgt zeven Top Clay-banen, vier minibanen en twee padelbanen.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER