Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Bartsparts biedt mogelijkheid tot verkoop ‘moeilijke’ onderdelen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 3 juli 2017
41 sec


Het bedrijf Bartsparts biedt mechanisatiebedrijven die werkzaam zijn in landbouw, tuin en park vanaf nu de mogelijkheid om hun incourante onderdelen via de webwinkel te verkopen. Daarbij gaat het om onderdelen die minder goed of nauwelijks verkoopbaar zijn.

Het systeem is bedacht voor met name die onderdelen die de fabrikant bijvoorbeeld niet meer kan leveren. De webshop stelt klanten van over de hele wereld in staat om deze moeilijk verkoopbare onderdelen te bestellen. Een dealer die een gevraagd onderdeel toevallig nog op de plank heeft liggen, kan dit op deze manier via het platform Bartsparts alsnog verkopen. Een eindgebruiker die op zoek is naar het betreffende onderdeel, kan vervolgens via de website van de handelaar veel sneller zien of dit onderdeel nog bij een van de aangesloten dealers op voorraad is, wat hem een hele zoektocht kan besparen.

Geen marktplaats

Bartsparts laat nadrukkelijk weten geen marktplaats te zijn, maar vrager en eindgebruiker het werk uit handen te willen nemen. Bij het concept hoeven dealers zich geen zorgen te maken over betaling en verzending; klanten hoeven zich niet het hoofd te breken over garanties of retourzendingen. Het bedrijf laat weten deze werkzaamheden op zich te nemen en naar buiten toe als webshop te fungeren.



Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER