Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nieuwe hogedrukreiniger van EGO Power Plus

NIEUWS
TUIN- EN PARKTECHNIEK
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, dinsdag 21 mei 2024
57 sec


EGO Power Plus introduceert een nieuwe toonaangevende snoerloze hogedrukreiniger: de innovatieve HPW2000E. Deze machine is verkrijgbaar via importeur Stierman de Leeuw.

(Foto: Stierman de Leeuw)
(Foto: Stierman de Leeuw)

Deze hogedrukreiniger heeft combineert een sterke reinigingskracht met lange acculooptijden. Met de beproefde en geteste Peak Power-technologie van het bedrijf kan de krachtige motor een druk tot 200 bar of 2900 psi leveren en meer dan 300 liter water per uur spuiten.

Dubbele accupoort

Deze hogedrukreiniger van EGO is voorzien van een dubbele accupoort - en de ARC Lithium batterijen zijn compatibel met alle andere EGO producten, wat zorgt voor extra veelzijdigheid en lagere gebruikskosten. De standaardfuncties zijn onder andere een externe modusselectie voor intuïtieve bediening, plus indicatoren voor het vermogen en het oplaadniveau van de accu die allemaal in de steel zijn geïntegreerd.


Tuinslangaansluiting

De HPW2000E heeft ook grote wielen van 185 mm en een uitschuifbare telescopische handgreep voor ergonomie en eenvoudig transport. Er wordt een tuinslangaansluiting meegeleverd voor een standaard slangaansluiting, samen met een hevelslang om water te halen uit elke zoetwaterbron of reservoir. 'Snel aan te sluiten slangen, een meegeleverd schuimkanon en een keur aan sproeiers zorgen voor volledige controle voor de meest effectieve, efficiënte resultaten bij een groot aantal verschillende schoonmaakklussen', meldt de fabrikant.


Sproeier

De EGO Power Plus hogedrukreiniger heeft een sproeier voor elke reinigingssituatie. Alle sproeiers hebben een bajonetsysteem waardoor het wisselen tussen de sproeiers eenvoudig en gemakkelijk is. Het ontwerp van elke sproeier is geoptimaliseerd om een gelijkmatige waterstraal te creëren, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en verstuiving van het water wordt voorkomen.
De hogedrukreiniger maakt deel uit van een reeks lifestyle-productlanceringen van EGO in 2024. Ze worden ondersteund door EGO's nieuwe generatie acculaadoplossing om ervoor te zorgen dat deze robuuste producten de hele dag door altijd genoeg stroom hebben.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER