Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Contractbeheerder groen bij gemeente Hoeksche Waard

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Lieke van der Weijde, woensdag 15 mei 2024
147 sec


Maasdam | 32-36 uur | Max. € 4.752,- | MBO

Sollicitatiebutton


Werken in de Hoeksche Waard!

Werken voor de Hoeksche Waard betekent werken in een unieke streek, waarbij jij het verschil kan maken voor bijna 90.000 inwoners. Bij ons telt iedereen en kijken we naar elkaar om. Wij geloven in gelijkwaardigheid en denken in mogelijkheden. Daarom werken we samen aan een inclusieve samenleving, waaraan iedereen meedoet en waarde heeft. Dat doe je samen met 800 collega's die verschillend zijn in karakter, talenten en dromen. Maar met een gedeelde passie voor hun werk. Bij ons krijg je alle ruimte mee te werken aan een gemeentelijke organisatie met eigentijdse uitdagingen die het beste in jou naar boven halen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om volop kansen voor een persoonlijke en professionele ontwikkeling te bieden. Durf jij vanuit verschillende richtingen te kijken en wil je met jouw vakmanschap impact hebben op de ontwikkeling van de Hoeksche Waard? Kom dan werken bij gemeente Hoeksche Waard, want jij maakt het echt!


Waar kom je te werken?

Binnen team Beleid en Beheer Openbare Ruimte (50 medewerkers) vinden we het belangrijk dat de Hoeksche Waard er schoon en veilig uitziet. Deze functie valt binnen het subteam groen dat bestaat uit 7 collega's. Samen met de buitendienst zorgen we ervoor dat alles rond de groencontracten soepel verloopt. Ongeveer 90% van het groenonderhoud ligt in contracten vast en de rest wordt door onszelf als gemeente onderhouden. Ook houdt de buitendienst met eigen beheerder toezicht op de aannemers en het dagelijkse groenonderhoud.


Groen en bomen zijn vaak onderwerp van gesprek en houden onze inwoners bezig. De een is dol op bomen en heeft het liefst een bos in de buurt. De ander wil graag zijn tuin uitbreiden of is voorstander van de bouw van nieuwe woningen en vindt het minder erg als het groen hier ruimte voor moeten maken. Hier botsen dan ook vaak belangen en zal er bemiddeld en geadviseerd moeten worden. Ook nieuwe ontwikkelingen, zoals klimaatadaptatie en ecologisch onderhoud moeten vertaald worden in het dagelijkse werk en de contracten. Deze functie is grotendeels op kantoor en soms ga je naar buiten.

Wat ga je doen?

Je adviseert over onderhoud en inrichting van het openbare groen;
Je beheert en stelt groenonderhoudscontracten op en besteedt deze ook aan;
Je houdt financiële overzichten en facturen bij voor het gemeentelijk groenonderhoud. Ook beheer je budgetten;
Je levert input en bent sparringpartner voor de beleidsmedewerkers, buitendienst en het bestuur;
Je beantwoordt (eventueel samen met andere collega's) complexe vragen van inwoners of de politiek;
Je coördineert het reguliere onderhoud en pakt ook knelpunten op voor de kleinere groen- en inrichtingsprojecten.


Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde mbo opleiding;
Je hebt een paar jaar ervaring met contract- en (groen)beheer;
Je het ervaring in het maken en controleren van planningen en kostenramingen;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en bent digitaal en systeemvaardig. Jij bent een proactief en actiegericht en kan je goed in anderen verplaatsen. Je kan snel schakelen en weet bij wie je moet aankloppen voor de juiste informatie.


Waarom kies je voor ons?

We gaan uit van eigen verantwoordelijkheid en bieden je veel ruimte om initiatieven te nemen. Onze drie kernwaarden persoonlijk, vakmanschap en durf zeggen iets over het karakter, de ambities en successen die we vieren bij gemeente Hoeksche Waard. Je werkt in een organisatie die constant in ontwikkeling is. Daarnaast bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:


Een salaris dat minimaal € 3317,00 en maximaal € 4752,00 (schaal 9, HR21 Adviseur III) bruto per maand bedraagt bij een 36-urige werkweek en uitzicht op een vast dienstverband na 1 jaar;
Een informele sfeer met sociale en gedreven collega's die samenwerken belangrijk vinden;
Een intern opleidingsaanbod (Hoeksche Campus) met diverse trainingen & opleidingen die bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling;
Mogelijkheid tot hybride werken;
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioen bij het ABP, reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding, mobiele telefoon, laptop en een Individueel Keuzebudget (IKB). In dit budget zit je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt dit budget uit laten betalen wanneer jij dat wilt, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een externe opleiding voor jouw persoonlijke ontwikkeling.


Enthousiast?

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Reageer dan snel via onze sollicitatiepagina! Want wij sluiten de vacature zodra wij de geschikte kandidaat gevonden hebben en misschien ben jij dat wel!


Vragen?

Neem dan contact met ons op via werken@gemeentehw.nl of bel 088 - 6471868.


Wil je meer lezen over werken bij de gemeente Hoeksche Waard? Kijk op: www.werkenbijdehw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER