Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

BOERplay breidt nijntje-productlijn uit

ADVERTORIAL
MARKT & ACTUEEL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Annelies de Jong, maandag 5 februari 2024
68 sec


BOERplay, inrichter van inspirerende speellandschappen, presenteert vol trots een uitbreiding van de nijntje productlijn met een reeks nieuwe speeltoestellen. Geïnspireerd door de tijdloze avonturen van nijntje uit de verhalen van Dick Bruna, brengt deze unieke collectie nijntje's wereld tot leven op speelplekken over de hele wereld. BOERplay mag als enige producent ter wereld nijntje speeltoestellen ontwikkelen en produceren.


Deze prachtige productlijn is gemaakt met behulp van het oorspronkelijke kleurenpallet van nijntje, met een scherp oog voor speelwaarden, motoriekontwikkeling en het stimuleren van fantasie. Hiermee kunnen kinderen hun eigen nijntje-avonturen beleven en onvergetelijke herinneringen maken.

Willem Butz, Algemeen Directeur van BOERplay, benadrukt dat beweging en spelen in de vroege jaren van het leven essentieel zijn voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. "Onze nieuwe speeltoestellen verbeteren de fysieke en cognitieve ontwikkeling van kinderen en zorgen ook voor een leuke en vrolijke uitstraling van de speelplek.
"Door rekening te houden met de wensen van diverse speltypes, de rauwers, douwers, bouwers en schouwers, zorgen we ervoor dat speelplekken aantrekkelijk zijn voor alle type kinderen. Als gevolg hiervan voelen ze zich meer betrokken, uitgedaagd en tevreden tijdens het spelen, zowel alleen als met anderen."


'Onze missie is om de ontwikkeling van (jonge) kinderen te stimuleren door uitdagende en aantrekkelijke speelplekken te creëren'

Gerecyclede materialen

Butz vervolgt: "Onze missie is om de ontwikkeling van (jonge) kinderen te stimuleren door uitdagende en aantrekkelijke speelplekken te creëren. Door bewust rekening te houden met hun behoeften tijdens het ontwerpproces, investeren we in de toekomst van kinderen. Om deze reden passen we alleen hoogwaardige gerecyclede materialen toe die een levensduur van meer dan 20 jaar garanderen. Om ook het toekomstige speelplezier van kinderen te kunnen waarborgen willen we onze impact op het milieu verder verminderen, door het verlagen van Milieu Kosten (MKI-score) per speeltoestel te integreren in ons duurzaamheidsbeleid."
"Met onze ontwerpen creëren we werelden waarin de verbeelding van kinderen tot leven komt, ze plezier kunnen hebben en waarin ze hun eigen avonturen kunnen beleven," deelt Maaike van der Weide, productontwerper bij BOERplay.


Ontdek hier meer over de nieuwe speeltoestellen van nijntje.

LEES OOK
Nieuwe unieke nijntje speeltoestellen
15-03-2023 | ADVERTORIAL
55 sec

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Cumela organiseert Demodag Biodiversiteit en Techniek
donderdag 29 augustus 2024
t/m vrijdag 30 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER