Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Nieuw bij de Beijer: Waterdoorlatende halfverharding Aquado®

ADVERTORIAL
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Rik van der Mispel, vrijdag 15 september 2023
40 sec


Ook op Vakbeurs Openbare Ruimte

De natuurlijke grondstoffen van De Beijer vormen een mooie, duurzame en financieel aantrekkelijke basis voor halfverharding paden en sieraankleding van uw terrein. Ze verbeteren niet alleen de toegankelijkheid en leefbaarheid van uw locatie, maar zijn ook nog eens voordelig qua onderhoudskosten. Onder andere vakantieparken, watersport bedrijven, golfbanen, recreatiegebieden en gemeenten bouwen al meer dan 65 jaar op de mooie natuurlijke materialen van De Beijer.


Halfverhardingen zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zijn een (financieel) aantrekkelijk en milieuvriendelijk alternatief voor asfalt of bestrating. Aquado® is een unieke waterdoorlatende halfverharding, verkrijgbaar in 5 sprekende kleuren. Het product is zeer breed toepasbaar en eenvoudig aan te brengen. Aquado® heeft als basis gebroken grind uit eigen zand- en grindwinning de Beuningse plas in Weurt. Aquado® is uitermate geschikt voor o.a. wandel- en fietspaden, erfverhardingen, tuinen en parken.

De Beijer Bouwgrondstoffen is halfverharding-specialist met een zeer breed assortiment. Uiteraard beschikt de Beijer, naast Aquado®, over een groter productpalet met bekende soorten zoals o.a. Graustabiel en Quarzitische Grauwacke Flachkorn 0/12 mm. Heeft u interesse in halfverharding of zoekt u advies welke verharding geschikt is voor uw situatie? Neem contact op met onze adviseurs Rik van der Mispel 06-30095050 en Roy Driessen 06-11927628.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER