Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Senior Projectleiders Civiele Techniek en / of Cultuurtechniek bij gemeente Oss

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
maandag 18 september 2023
424 sec


Voor onze groeiende gemeente zijn we op zoek naar twee:

Sollicitatiebutton


Wil jij bijdragen aan een betere werk- en woonomgeving in de gemeente Oss? Dan ben je van harte welkom op de afdeling Inrichting en Beheer Openbare Ruimte (IBOR)! Oss is een sterke gemeente met een uitgebreide infrastructuur, groeiambitie en diverse vakdisciplines in eigen huis.

Voor onze groeiende gemeente zijn we op zoek naar twee: Senior Projectleiders Civiele Techniek en / of Cultuurtechniek, 36 uur per week.

Die graag realiseert & faciliteert.

Kun je effectief communiceren met diverse doelgroepen, zowel mondeling als schriftelijk?
Heb je het vermogen om randvoorwaarden te creëren die nodig zijn voor het succesvol realiseren van projecten in de openbare ruimte?
Ben je in staat om goed te schakelen en verbinding te maken met opdrachtgevers en collega's uit diverse projectteams?


Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken voor een vooruitstrevende gemeente: In Oss denk & doe je mee.

Goed om te weten: Oss is drie keer uitgeroepen tot meest inspirerende Global Goals-gemeente van Nederland. Samen met onze inwoners maken we van de wereld een betere plek aan de hand van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

Dit ga je doen

Als projectleider openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van civiel of groen-technische projecten. Vanwege de grotere projectopgave in de openbare ruimte zoeken wij twee ervaren projectleiders die zich voornamelijk zullen richten op het realiseren van projecten uit het Integraal Uitvoering Programma (IUP).


Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de functionele aansturing van een projectteam en het realiseren van het project. Je voert gesprekken met interne opdrachtgevers, zoals de senior Gebiedsregisseurs voor projecten uit het IUP. Je werkt volgens de Projectmatig creëren (PMC)-methodiek, waarbij een projectbrief en projectopdracht de basis vormen. Je stuurt het projectteam functioneel aan en zorgt voor de aanbesteding en eventuele andere benodigde inkopen. Je hebt budgetverantwoordelijkheid en legt verantwoording af over jouw projecten. Daarnaast neem je deel aan het projectleidersoverleg, waar nieuwe projecten worden verdeeld en ervaringen worden uitgewisseld.

Als projectleider werk je volgens de PMC-methodiek en heb je ruime ervaring met de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare ruimte. Je bent voor 75% van de tijd fysiek aanwezig op het gemeentehuis in Oss om direct contact te hebben met collega's. De gemeente is Oss geen regiegemeente. Nagenoeg alle vakdisciplines voor de openbare ruimte hebben wij in eigen huis. Er hoeven maar beperkt werkzaamheden uitbesteed te worden. Dit maakt het schakelen sneller en bevordert het klantgericht werken.

Je maakt deel uit van het team Gebieden en Projecten. Dit team bestaat uit twee clusters, is onderdeel van de afdeling IBOR en vormt een belangrijke schakel tussen het cluster Gebieden en het cluster Projecten. In totaal werken er ongeveer 20 collega's bij het cluster Projecten en 10 collega's bij het cluster Gebieden. Voor een impressie van het werk bij de afdeling IBOR kun je terecht op www.youtube.com/watch?v=07x7s2Pp7Xs (afdeling IBOR, gemeente Oss).

En verder...

Ben je uitstekend bekend met de beheeraspecten van projectmatig werken.
Beschik je over expertise in het vakgebied, ben je proactief in samenwerking en heb je een oplossingsgerichte instelling.


Waarom werken bij gemeente Oss zo aantrekkelijk is

Wil jij denken & doen? Dan is er geen betere werkgever dan de gemeente Oss. We staan landelijk bekend als een gemeente die initiatief beloont en mensen de ruimte geeft om te pionieren. In de stad Oss zelf, maar ook in zijn levendige kernen. Goed om te weten: als gemeente groeien we hard. Dat betekent dat je mag meedenken & meebouwen aan onze organisatie. Uiteraard kun je daarbij ook gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling.


Dit is wat we je bieden

Een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor 36 uur per week. Bij goed en volledig functioneren krijg je daarna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Een salaris van maximaal € 5.725,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 11). De aanloopschaal voor deze functie is schaal 10. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.
Arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt bepalen met het Individueel Keuzebudget (IKB). Van je loon wordt maandelijks 17,05% gereserveerd en kun je inzetten zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld om een fiets of extra verlof te kopen of je laat het uitbetalen op een moment dat jou past.
Individuele opleidingsmogelijkheden en een leerplein met een ruim aanbod.
In Oss werken we tOss. tOss staat voor Thuis, Ontmoeten, Samenwerken en Stilte. Dat betekent dat je daar werkt waar jij je werk het beste kunt doen. Om te zorgen dat je goed je werk kunt doen, krijg je een laptop en een iPhone. Op de dagen dat je thuiswerkt krijg je een vergoeding hybride werken van € 3,- per dag.
Pensioenopbouw bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).
20 wettelijke vakantiedagen en 7 bovenwettelijke vakantiedagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband.
Ondersteuning bij de inrichting van een goede en verantwoorde thuiswerkplek.
Een vergoeding van maximaal € 750,- per jaar als je duurzaam reist. Je reist duurzaam als je naar je werk loopt, fietst, met een 100% elektrische scooter/auto komt of met het ov reist.
Een gemeentehuis op 5 minuten loopafstand van het treinstation.
Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om uren te sparen voor lang verlof.


Dit is wat je nodig hebt

Een afgeronde opleiding op hbo+-niveau of vergelijkbaar werk- en -denkniveau.
Meerjarige werkervaring als projectleider met de realisatie van projecten in de openbare ruimte.


"Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!"
"Binnen IBOR willen we door constant te verbeteren werken aan een nog mooiere openbare ruimte in de gemeente Oss."

Petra Captijn, Strategisch Adviseur IBOR bij de gemeente Oss.


Laat van je horen!

Wil je denken & doen? Dan zijn we misschien wel een goede match! Als je het fijn vindt, kunnen we eerst even kennismaken. Dat kan telefonisch, maar ook digitaal. We vertellen je dan meer over de vacature. En we leren elkaar ook alvast een beetje beter kennen. Neem hiervoor contact op met Robert van Dommelen, teamleider Gebieden en Projecten. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Ook dan kun je Robert benaderen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 0412.


Natuurlijk mag je ook meteen je brief en cv sturen. Je kunt ze richten aan Robert van Dommelen, teamleider Gebieden en Projecten. Reageer via het sollicitatieformulier op onze website. En ben je benieuwd naar de ervaringsverhalen van onze medewerkers? Kijk dan zeker even op: www.werkenbijoss.nl.

Deze vacature staat gelijktijdig in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Wil jij bijdragen aan een betere werk- en woonomgeving in de gemeente Oss? Dan ben je van harte welkom op de afdeling Inrichting en Beheer Openbare Ruimte (IBOR)! Oss is een sterke gemeente met een uitgebreide infrastructuur, groeiambitie en diverse vakdisciplines in eigen huis.Voor onze groeiende gemeente zijn we op zoek naar twee:Senior Projectleiders Civiele Techniek en / of Cultuurtechniek

36 uur per weekDie graag realiseert & faciliteert.

 • Kun je effectief communiceren met diverse doelgroepen, zowel mondeling als schriftelijk?

 • Heb je het vermogen om randvoorwaarden te creëren die nodig zijn voor het succesvol realiseren van projecten in de openbare ruimte?

 • Ben je in staat om goed te schakelen en verbinding te maken met opdrachtgevers en collega's uit diverse projectteams?
Dan gaan we graag met je in gesprek. Zeker als je wilt werken voor een vooruitstrevende gemeente: In Oss denk & doe je mee.Goed om te weten: Oss is drie keer uitgeroepen tot meest inspirerende Global Goals-gemeente van Nederland. Samen met onze inwoners maken we van de wereld een betere plek aan de hand van de zeventien duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.Dit ga je doen

Als projectleider openbare ruimte ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van civiel of groen-technische projecten. Vanwege de grotere projectopgave in de openbare ruimte zoeken wij twee ervaren projectleiders die zich voornamelijk zullen richten op het realiseren van projecten uit het Integraal Uitvoering Programma (IUP).Je bent als projectleider verantwoordelijk voor de functionele aansturing van een projectteam en het realiseren van het project. Je voert gesprekken met interne opdrachtgevers, zoals de senior Gebiedsregisseurs voor projecten uit het IUP. Je werkt volgens de Projectmatig creëren (PMC)-methodiek, waarbij een projectbrief en projectopdracht de basis vormen. Je stuurt het projectteam functioneel aan en zorgt voor de aanbesteding en eventuele andere benodigde inkopen. Je hebt budgetverantwoordelijkheid en legt verantwoording af over jouw projecten. Daarnaast neem je deel aan het projectleidersoverleg, waar nieuwe projecten worden verdeeld en ervaringen worden uitgewisseld.Als projectleider werk je volgens de PMC-methodiek en heb je ruime ervaring met de voorbereiding en uitvoering van projecten in de openbare ruimte. Je bent voor 75% van de tijd fysiek aanwezig op het gemeentehuis in Oss om direct contact te hebben met collega's. De gemeente is Oss geen regiegemeente. Nagenoeg alle vakdisciplines voor de openbare ruimte hebben wij in eigen huis. Er hoeven maar beperkt werkzaamheden uitbesteed te worden. Dit maakt het schakelen sneller en bevordert het klantgericht werken.Je maakt deel uit van het team Gebieden en Projecten. Dit team bestaat uit twee clusters, is onderdeel van de afdeling IBOR en vormt een belangrijke schakel tussen het cluster Gebieden en het cluster Projecten. In totaal werken er ongeveer 20 collega's bij het cluster Projecten en 10 collega's bij het cluster Gebieden. Voor een impressie van het werk bij de afdeling IBOR kun je terecht op www.youtube.com/watch?v=07x7s2Pp7Xs (afdeling IBOR, gemeente Oss).En verder...

Ben je uitstekend bekend met de beheeraspecten van projectmatig werken.

Beschik je over expertise in het vakgebied, ben je proactief in samenwerking en heb je een oplossingsgerichte instelling.Waarom werken bij gemeente Oss zo aantrekkelijk is

Wil jij denken & doen? Dan is er geen betere werkgever dan de gemeente Oss. We staan landelijk bekend als een gemeente die initiatief beloont en mensen de ruimte geeft om te pionieren. In de stad Oss zelf, maar ook in zijn levendige kernen. Goed om te weten: als gemeente groeien we hard. Dat betekent dat je mag meedenken & meebouwen aan onze organisatie. Uiteraard kun je daarbij ook gericht werken aan je persoonlijke ontwikkeling.Dit is wat we je bieden • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar voor 36 uur per week. Bij goed en volledig functioneren krijg je daarna een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Een salaris van maximaal € 5.725,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek (functieschaal 11). De aanloopschaal voor deze functie is schaal 10. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Arbeidsvoorwaarden die je voor een deel zelf kunt bepalen met het Individueel Keuzebudget (IKB). Van je loon wordt maandelijks 17,05% gereserveerd en kun je inzetten zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld om een fiets of extra verlof te kopen of je laat het uitbetalen op een moment dat jou past.

 • Individuele opleidingsmogelijkheden en een leerplein met een ruim aanbod.

 • In Oss werken we tOss. tOss staat voor Thuis, Ontmoeten, Samenwerken en Stilte. Dat betekent dat je daar werkt waar jij je werk het beste kunt doen. Om te zorgen dat je goed je werk kunt doen, krijg je een laptop en een iPhone. Op de dagen dat je thuiswerkt krijg je een vergoeding hybride werken van € 3,- per dag.

 • Pensioenopbouw bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).

 • 20 wettelijke vakantiedagen en 7 bovenwettelijke vakantiedagen per kalenderjaar op basis van een fulltime dienstverband.

 • Ondersteuning bij de inrichting van een goede en verantwoorde thuiswerkplek.

 • Een vergoeding van maximaal € 750,- per jaar als je duurzaam reist. Je reist duurzaam als je naar je werk loopt, fietst, met een 100% elektrische scooter/auto komt of met het ov reist.

 • Een gemeentehuis op 5 minuten loopafstand van het treinstation.

 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om uren te sparen voor lang verlof.
Dit is wat je nodig hebt • Een afgeronde opleiding op hbo+-niveau of vergelijkbaar werk- en -denkniveau.

 • Meerjarige werkervaring als projectleider met de realisatie van projecten in de openbare ruimte.
“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!"

“Binnen IBOR willen we door constant te verbeteren werken aan een nog mooiere openbare ruimte in de gemeente Oss.”


Petra Captijn, Strategisch Adviseur IBOR bij de gemeente Oss.Laat van je horen!

Wil je denken & doen? Dan zijn we misschien wel een goede match! Als je het fijn vindt, kunnen we eerst even kennismaken. Dat kan telefonisch, maar ook digitaal. We vertellen je dan meer over de vacature. En we leren elkaar ook alvast een beetje beter kennen. Neem hiervoor contact op met Robert van Dommelen, teamleider Gebieden en Projecten. Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Ook dan kun je Robert benaderen. Hij is te bereiken via telefoonnummer 14 0412.Natuurlijk mag je ook meteen je brief en cv sturen. Je kunt ze richten aan Robert van Dommelen, teamleider Gebieden en Projecten. Reageer via het sollicitatieformulier op onze website. En ben je benieuwd naar de ervaringsverhalen van onze medewerkers? Kijk dan zeker even op: www.werkenbijoss.nl.Deze vacature staat gelijktijdig in- en extern uit. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER