Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Vacature Content Marketeer bij VHG

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
donderdag 31 augustus 2023
117 sec


​Heb jij een hart voor het groen en duurzaamheid en ben jij op naar een uitdagende baan als content marketeer? Kom dan bij onze groene branchevereniging werken! Onze leden zijn de vergroeners van Nederland en spelen een belangrijke rol bij de verduurzaming en vergroening van Nederland. Weet jij welke content we moeten maken, kun jij dit zelf en weet je het ook zo in te zetten om een belangrijke bijdrage aan onze doelen te leveren? Dan is dit je kans!


Wie zijn wij?

Koninklijke VHG is dé branchevereniging voor ondernemers in het groen. Al meer dan 100 jaar behartigen wij de belangen van de groenprofessionals in Nederland. Wij hebben meer dan 1.100 leden. Van zelfstandig werkende ondernemers tot bedrijven met honderden werknemers. Allen met hetzelfde doel: het vergroenen van Nederland. Onze activiteiten zijn heel divers: van belangenbehartiging, vergroten en verbeteren van de marktpositie tot een goede aansluiting met het onderwijs. Ons verenigingsbureau is gevestigd in Ede en heeft 14 medewerkers (ca. 11 fte).

#TWat zijn jouw werkzaamheden?
Samen met onze communicatiespecialist ben jij verantwoordelijk voor alles wat met marketing en communicatie te maken heeft. Je hebt je eigen takenpakket waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je ontwikkelt gezamenlijk de contentstrategie, je bedenkt en maakt gave content, plaatst het en optimaliseert het daar waar nodig. Ook speel jij een grote rol bij de (door)ontwikkeling van onze website en nieuwsbrief. Dát is wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Jij als ambitieuze, enthousiaste content marketeer krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om helemaal los te gaan met creatieve ideeën!


Verder:

Ben jij verantwoordelijk voor de communicatie via de online kanalen: web, social en mobiel. Jij weet namelijk het beste hoe Insta, LinkedIn, Twitter en Facebook werken.
Ontwikkel en optimaliseer je content voor allerlei kanalen, waaronder website, nieuwsbrief en social media. Het ultieme doel: booming bereik en ultieme impact.
Bedenk jij (social) media campagnes en promotionele acties.
Maak en raak je de juiste snaar met onze digitale nieuwsbrief.
Monitor en analyseer je de resultaten van onze marketing- en communicatieactiviteiten, en doe jij suggesties hoe deze nog beter te maken.
Werk jij voor het maken van engaging content nauw samen met collega's, externe samenwerkingspartners en leveranciers.
Ben je in de lead wat betreft de communicatie over en tijdens evenementen.
Ondersteun je bij diverse marketing- en communicatieactiviteiten.


Dit breng je mee als content marketeer:

Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van marketing, communicatie of een vergelijkbare richting en maximaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
Je hebt een passie voor (online) marketing en contentcreatie. Je hebt oog voor detail, een vlotte pen en bent in staat om creatieve en overtuigende content te creëren.
Je bent bekend met social media-platforms en hebt ervaring met het beheren van social mediakanalen.
Je hebt goede analytische vaardigheden, ervaring met het werken met Google Analytics en kunt data vertalen naar bruikbare inzichten en optimalisaties.
Je bent proactief, leergierig en weet van aanpakken!


Dit bieden wij jou:

Een gave baan waarbij je samen met de communicatiespecialist verantwoordelijk bent voor de marketing- en communicatieactiviteiten van onze vereniging;
Een goed (marktconform) salaris, vrije dagen en opleidingsmogelijkheden;
Een indrukwekkende werkplek in het groen nabij station Ede-Wageningen;
En een creatieve informele werkomgeving met professionele en leuke collega's.


Voor meer informatie en vragen neem je contact op met onze collega Bianca Fontijn via b.fontijn@vhg.org of 085 330 77 00.

Vink jij alle vakjes aan en word je enthousiast van deze vacature? Stuur dan meteen jouw sollicitatie en C.V. naar Angelique Franken (a.franken@vhg.org). We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER