Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Kraakman ruimt op: veiling van start met overtollig materieel en ex-rental machines

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 7 juli 2023
71 sec


John Deere dealer Kraakman is de laatste jaren flink gegroeid. Door diverse overnames en een verjonging van de verhuurvloot, is er veel overtollig materieel dat ze graag willen verkopen. Dit gebeurt de tot en met 18 juli via een online veiling op Onlineveilingmeester.nl. De kijkdagen in Lieshout op 13,14 en 15 juli zijn vrij toegankelijk.

Maar liefst 500 kavels worden te koop aangeboden via een online veiling
Maar liefst 500 kavels worden te koop aangeboden via een online veiling

De afgelopen weken verzamelde Kraakman op haar vestiging in Lieshout alle materialen en machines die niet meer worden gebruikt. 'We vinden het belangrijk dat deze gereedschappen en machines een tweede leven krijgen en met de opbrengst hiervan kunnen we verder investeren in een duurzamere vloot,' zegt Roland Maas, operationeel manager bij Kraakman. 'Ons doel is namelijk om een materieelvloot te realiseren van jong gebruikte machines, bij voorkeur elektrische, machines. Dit is niet alleen een duurzamere keuze maar zorgt er ook voor dat we onze klanten beter kunnen bedienen met machines die aan de nieuwste eisen en voorschriften voldoen.'

'Ons doel is namelijk om een materieelvloot te realiseren van jong gebruikte machines, bij voorkeur elektrische, machines'

Veilen is hip

'Voorheen verkochten we de oudere machines via onze eigen kanalen, maar we zien dat veilen de laatste jaren ook een opmars maakt', laat Sjors van Deursen, Group Salesmanager bij Kraakman weten. Kraakman liet zich inspireren door partnerdealer GroeNoord, die al enkele jaren zijn overtollige materieel veilt op Onlineveilingmeester.nl.

Wat is er te koop?
De veiling bestaat uit twee delen die gezamenlijk meer dan 500 kavels bevatten. Op de veiling worden onder andere vele tractoren, hakselaars en perswikkelcombinaties van John Deere aangeboden. Op de veilingen zijn daarnaast machines en landbewerkingsmachines te vinden van andere merken, zoals een zelfrijdende veldspuit van Cebeco, een rupskraan van Volvo, een minikraan van Caterpillar en diverse maaimachines.

Veiling
Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 juli 2023 is er van 10.00 tot 12.00 uur een kijkdag op de Beekseweg 7 in Lieshout die voor iedereen vrij toegankelijk is.
De twee online veilingen sluiten achtereenvolgens op maandag 17 en dinsdag 18 juli op Onlineveilingmeester.nl en Agribidding.com.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
zondag 28 juli 2024
t/m woensdag 31 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024
Vakbeurs Openbare Ruimte 2024
woensdag 25 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER