Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Opzichter Groen in de gemeente Zeewolde

VACATURE
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
vrijdag 24 maart 2023
162 sec


36 uur | Zeewolde | € 2.581 - € 3.732

Sollicitatiebutton


Ben jij thuis met de gemeentelijke openbare buitenruimte en durf jij vernieuwing aan te brengen (denk aan duurzaamheid) in het beheer en onderhoud?

Wij zoeken voor de aanleg en het beheer van de gemeentelijke openbare buitenruimte een toezichthouder/directievoerder. Deze medewerker is breed inzetbaar in de buitenruimte, maar het zwaartepunt van de werkzaamheden liggen bij het beheer van het openbare groen, straatreiniging, de speelplaatsjes en strand en de begraafplaats.

Voor ons team Beheer Openbare Ruimte (BOR) zijn wij op zoek naar een Opzichter/toezichthouder Groen voor 36 uur per week.


Hier ga je werken
Prachtig gelegen aan het water en centraal in Nederland ligt de jongste gemeente die ons land kent, de gemeente Zeewolde. Zowel groots als kleinschalig, aangezien de grotere steden binnen handbereik liggen, maar omringd door de rust en prachtige natuur van de Veluwe. De gastvrijheid van de inwoners, de aandacht voor duurzaamheid en het dorpse karakter maakt Zeewolde een heerlijke plek om te wonen, werken & leven. De samenleving en maatschappij veranderen in rap tempo, dat vraagt om een andere overheid. De gemeentelijke heeft meer verantwoordelijkheden gekregen. Hierdoor is de organisatie volop in ontwikkeling met als hoofddoel een tevreden en gelukkige burger. Gericht op en zowel samen met onze inwoners, bedrijven, organisatie & instellingen werken wij als professionele medewerkers aan maatschappelijke en bestuurlijke opgaven. Dit doen wij ook samen binnen het samenwerkingsverband Meerinzicht, waarbij ook Ermelo en Harderwijk zijn aangesloten.
Onze visie: wij zijn een wendbare en toekomstbestendige organisatie (in vijf doelen verdeeld). Onze missie: Wij doen! Dienstbaar, Oplossingsgericht, Extern georiënteerd en Nabij.

Binnen de gemeente Zeewolde zijn wij druk bezig om invulling te geven aan onderstaande zaken.

● Ecologisch waardevol. De inrichting en het beheer helpt bij het tot staan brengen van de achteruitgang van de biodiversiteit of laat deze weer toenemen;
● Duurzaam: hoe verkleinen we de negatieve invloed van de werkzaamheden die de gemeente uitvoert op het klimaat en het milieu;
● Samen met bewoners en bedrijven: Als gebruikers van de openbare ruimte of omwonenden een wens hebben over het beheer of inrichting van de openbare ruimte wordt deze ingewilligd tenzij er goede argumenten zijn om dat niet te doen.

Dit ga je doen
Zeewolde is een groene gemeente. Aan jou de uitdaging om samen met je andere collega's van het team Beheer Openbare Ruimte de wijken in Zeewolde nog groener te maken waardoor het nog prettiger wonen is in Zeewolde. Wij zijn benieuwd naar jouw visie op groen.

● Toezicht houden op uitvoering van aanleg en onderhoudswerken;
● Problemen, afwijkingen, knelpunten en ontwikkelingen signaleren en hierover (gevraagd en ongevraagd) adviseren en/of oplossingen aandragen;
● Mede beoordelen van offertes en plannen van binnendienst;
● Bewonerswensen afhandelen.

Jouw talenten
Welke vaardigheden breng jij mee? Denk daarbij aan deskundigheid over veilig werken langs de weg, werken met het handboek bomen, bosbeheer, ecologisch bermbeheer, kennis van wilde planten, VCA, kennis van bomen en struiken, etc.? Laat het ons weten.

● Je hebt een stevige persoonlijkheid met inhoudelijke en technische kennis van het vakgebied.
● Je bent vooruitstrevend en weet prioriteiten te stellen.
● Je benadert alles met een positieve instelling en denkt mee met zowel inwoners als het bestuur van de gemeente Zeewolde.
● In het contact met inwoners is een dienstverlenende houding belangrijk, maar je moet ook kunnen uitleggen wat niet mogelijk is.
● Je levert kwaliteit en kijkt vooruit.
● Je hebt oog voor de omgeving waarin je werkzaam bent.

Verder vinden wij het volgende belangrijk:

● Je hebt minimaal een diploma op zak van een groenopleiding MBO niveau 3 voor de Groene leefomgeving.
● Je hebt ervaring in toezicht houden.
● Bij voorkeur heb je ervaring met het werken met RAW-bestekken.

Dit krijg je van ons
Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris in schaal 8 (minimaal € 2.581,- / maximaal € 3.732,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) en gebaseerd op de HR21 functie van Medewerker Toezicht IV. Dit is exclusief de Cao verhoging die nog in de salaristabellen zullen worden verwerkt.

Daarnaast kent de gemeente Zeewolde ook nog uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden:

● Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, dat is opgebouwd uit onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld. Naast dat je dit kan laten uitbetalen kan je ook gebruik maken van een fiscaal voordeel door gebruik te maken van bijvoorbeeld ons fietsplan of jouw contributie voor de vakbond.
● Plaats- en tijdonafhankelijk werken en daarnaast ook goede thuiswerk voorzieningen.
● Een belevenisbudget van € 1.000,- netto als je vijf jaar bij ons in dienst bent.
● Een reiskostenvergoeding van € 0,21 per km (max. 40 km enkele reis, mogelijkheid om fiscaal uit te ruilen met je IKB) of je volledige reiskosten als je met het OV reist.


Ben je benieuwd naar al onze arbeidsvoorwaarden? Deze kan je lezen op onze Werken bij website.

Laten we kennismaken
Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteren kan tot vrijdag 14 april via de sollicitatiebutton.

Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature kun je die stellen aan Juan Kamphuis, teamleider Beheer Openbare Ruimte, via 036-5229468. Joyce Tekke, strategisch HR Adviseur, beantwoordt graag vragen over de sollicitatieprocedure via 085-1108148.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER