Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

PODCAST: Poten zonder potten, wat zijn de voordelen en hoe werkt het?

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Hein van Iersel, vrijdag 13 januari 2023
37 sec


Griffioen levert zijn vaste planten voor hoveniers standaard zonder ompot

Het ontpotten van vaste planten kost gauw een mannetje meer als het om een forse border gaat. Henri Peters van Griffioen vertelt waarom zij vaste planten voortaan zonder de bekende P11 ompotten leveren.


Iedereen die regelmatig bezig is met de aanplant van vaste planten weet hoeveel tijd je dan bezig bent met het ontpotten. Mede daarom levert Griffioen zijn bekende P11 planten voortaan standaard zonder ompot.
Henri Peters: 'Voor de hovenier heeft dat het voordeel dat er sneller gepoot kan worden en dat je niet wordt geconfronteerd met een enorme afvalberg aan het einde van de dag. Voor Griffioen heeft dit het voordeel dat de potten tot zeven keer kunnen worden hergebruikt binnen het eigen bedrijf en daarna wordt gerecycled tot trays voor de retail.'
In deze op de Groene Sector Vakbeurs opgenomen podcast legt Henri Peters uit welke voor- maar ook nadelen zijn verbonden aan de stap van Griffioen. Op verzoek kunnen tegen meerprijs de planten ook inclusief pot worden geleverd.


Mede daarom levert Griffioen zijn bekende P11 planten voortaan standaard zonder ompot.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER