Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Duurzame elektronica hoeft niet duur te zijn

INGEZONDEN MEDEDELING
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Arno Peeters, dinsdag 20 december 2022
70 sec


Wil je graag duurzaam leven en houdt je van elektronica. Dan is het handig om te kijken naar refurbished elektronica. Op deze manier draag je ook bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal. Wij vertellen je graag daar meer over.


Betekenis refurbished
Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig van het bedrijfsleven of restvoorraden. Dit zijn vaak producten die in een goede staat zijn en een tweede leven verdienen. Denk hierbij aan smartphones, laptops of tablets die nauwelijks gebruikt worden. Refurbished producten worden gecontroleerd door professionals voordat ze weer op de markt worden gezet. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone 11, omdat dit een lange batterij duur heeft en wil je graag de beste deal? Dan is de refurbished iPhone 11 ideaal voor jou. Een refurbished product is altijd in goede staat en ook nog eens beter voor het milieu!

Duurzaam en voordelig
Ben je op zoek naar voordelige elektronica en wil je het allernieuwste in huis hebben? Dan is het goed om te kijken naar een refurbished product. Een refurbished product is altijd goedkoper dan een nieuw product in de winkel. Daarnaast help je het milieu ook een handje mee. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished product, dan zorg je samen met andere refurbished aanbieders voor minder CO2-uitstoot.

Refurbished webshop
Een refurbished aanbieder heeft vele voordelen. Zo worden producten door professionals gecontroleerd voordat ze worden aanboden. Bij Refurbished.nl worden producten op meer dan 50 punten gecontroleerd. Denk hierbij aan het beeldscherm, WiFi, besturingssysteem en camera. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en profiteer je van gratis verzending. Mocht het nodig zijn kun je altijd terecht bij een klantenservice. Zo ben je altijd verzekerd van een goed product en kun je jarenlang verder met je refurbished product!


Deze ingezonden mededeling valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Stad+Groen.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER