Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Drie nieuwe Metrac-modellen

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Wijnand Meijboom, donderdag 25 november 2021
68 sec


Importeur Wim van Breda uit Geldermalsen heeft drie nieuwe modellen van Reform Metrac aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om de H60, H70 en H95 die allemaal ook goed uit de voeten kunnen op steil terrein en een maximale snelheid van 40 kilometer per uur kunnen bereiken.

De Metrac kan goed uit de voeten op steil terrein.
De Metrac kan goed uit de voeten op steil terrein.

Met de introductie van weer drie nieuwe modellen zet de Oostenrijkse fabrikant zijn productoffensief door. De nieuwe Metrac H60 en H70 zijn compacte allrounders. Speciaal terreinchassis, hydrostatische aandrijving en de vierwielbesturing zorgen voor maximale wendbaarheid en veiligheid op elke helling, aldus de fabrikant.

Vierwielaandrijving met planetaire eindaandrijvingen is ook standaard op beide modellen. Voor en achter is het hefvermogen 1.500 kilo. De nieuwe Metrac-modellen hebben een lichtgewicht constructie en zijn uitgerust met Perkins Common Rail dieselmotoren, 61 pk voor H60 en 75 pk voor H70. Beide motoren voldoen aan de Stage 5 emissie-eisen en zijn uitgerust met een dieseloxidatiekatalysator en dieselpraktikelfilter.


De nieuw ontwikkelde cabine biedt optimaal zicht rondom

De nieuw ontwikkelde cabine biedt optimaal zicht rondom en heeft een geluiddempende werking dankzij de bolvormige kromming. Verschillende stoelvarianten, extra verlichting en andere cabine opties bieden veel comfort voor lange werkuren. Alle essentiële onderdelen van het voertuig, zoals het koelsysteem, de motor, de elektronica en de luchtinlaat, zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

Metrac H95

De Metrac H95 is gebaseerd op de succesvolle Metrac H75. Het nieuwe model wordt aangedreven door een common-rail dieselmotor van Perkins met een cilinderinhoud van 3.600 cm³ en levert 95 pk. De machine is uitgerust met een dieseloxidatiekatalysator, een dieselpartikelfilter en een uitlaatgasnabehandeling (SCR) en voldoet aan alle huidige normen van de Stage 5 emissienorm. Een extra voertuigvariant van de Metrac H95 met een lange wielbasis zorgt voor nog meer stabiliteit en een nog betere omhelzing van de bodem.


Stil

Een ander hoogtepunt is de geluidsisolatie: met slechts 68 dB wanneer de cabine gesloten is, is de nieuwe Metrac H95 ongeëvenaard stil. Naast de standaarduitvoering is de nieuwe Metrac H95 ook verkrijgbaar in de pro-uitvoering, die standaard is uitgerust met automatische airconditioning, het hoogwaardige extra R-Guide-display, cruise control inclusief begrenzingsfunctie en automatische hefinrichting.


LEES OOK

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief.
AGENDA
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024
PlantariumGroen-Direkt Najaarseditie 2024
woensdag 21 augustus 2024
t/m donderdag 22 augustus 2024
Groentechniek Holland 2024
woensdag 11 september 2024
t/m zaterdag 14 september 2024
Future Green City 2024 in Utrecht
maandag 23 september 2024
t/m donderdag 26 september 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER