Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Ook geel-groene Van de Bijl & Heierman weer van de partij op Vakbeurs Openbare Ruimte

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
dinsdag 31 augustus 2021
58 sec


Dit treft u 22 en 23 september aan op de beursvloer van de Jaarbeurs in Utrecht

Na een jaar zonder, kunnen we elkaar 22 en 23 september aanstaande tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte (VOR) in Utrecht hopelijk weer live ontmoeten. Vakblad Stad+Groen vroeg de sector wat zij op deze beurs gaan laten zien. Werknemers van Van de Bijl & Heierman (VDBH) vertellen er graag over de totaaloplossingen die de groenvoorziener kan bieden.


De geel-met-groene bedrijfsauto's zijn kenmerkend voor groenvoorziener Van de Bijl & Heierman (VDBH). Dagelijks zijn ruim 150 medewerkers vanuit Opheusden (GLD) en Stolwijk (ZH) door heel Nederland aan het werk om de buitenruimte nóg mooier te maken. Naast bedrijven en (semi)overheden weten ook scholen, openbare instellingen, zorgcentra, waterschappen, aannemingsbedrijven en bungalowparken VDBH te vinden.

Door ook onder- en bovengrondse infrawerkzaamheden uit te voeren kan er een totaaloplossing worden aangeboden. Opdrachtgevers hebben hierdoor te maken met één partner en een vast aanspreekpunt. Als specialist van berm- en halfverharding is men op de hoogte van de vele mogelijkheden en voordelen op dit gebied. Meerdere vaste, enthousiaste en deskundige teams doen jaarrond niets anders dan het aanleggen en beheren van semiverhardingen. De keuze is enorm als het gaat om de vele soorten halfverharding en onderlagen. De verwerkingsadviezen zijn per product en situatie verschillend en alles heeft een eigen aanpak nodig. Door de ervaring die in de afgelopen jaren is opgedaan kan er voorzien worden van een goed advies. Daarbij is het ook mogelijk om de verschillende soorten halfverharding vooraf te komen bekijken.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de verschillende werkzaamheden die VDBH uitvoert of bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Breng dan een bezoek aan onze stand!

Van de Bijl & Heierman is beide dagen te vinden in hal 2, stand 2.2.11.

Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie

AGENDA
Spoga+gafa Keulen
zondag 16 juni 2024
t/m dinsdag 18 juni 2024
27 juni: Kennisdag Het Nieuwe Groen: Maak je klaar voor de SDG's
donderdag 27 juni 2024
t/m donderdag 27 juni 2024
Foire de Libramont
vrijdag 26 juli 2024
t/m maandag 29 juli 2024

ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER