Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

Stihl sluit partnerschap met NL Greenlabel

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Willemijn van Iersel, vrijdag 13 september 2019
42 sec


Op de laatste dag van Groentechniek Holland schudden Lodewijk Hoekstra, medeoprichter NL Greenlabel en Tommy Nagtegaal van Stihl Nederland elkaar de hand ter ere van hun nieuwe partnerschap. Stihl is businesspartner geworden om voor onbepaalde tijd samen te gaan werken aan de verduurzaming van de leefomgeving.


Geschenk

Ter ere van dit verse partnerschap schonk Stihl aan NL Greenlabel een houten bank welke is gemaakt door wereldkampioen woodcarving Jeroen Boersma.

Blij en trots
Hoekstra: 'We zijn erg trots dat een sterke speler als Stihl, die al zo lang een vaste waarde vormt voor de groene professional zich bij ons wilt aansluiten. Ik kijk uit naar een mooi en langdurig partnerschap!' Ook Nagtegaal is blij het met nieuwe partnerschap, zo zegt hij tijdens de ondertekening: 'Dit partnerschap is niet slechts om mee te liften op het duurzame verhaal en imago van NL Greenlabel. Wij willen écht samen de volgende stap maken.' Stihl wil haar verantwoordelijkheid voor het milieu nemen als wereldwijde producten van machines en verder concretiseren.


NicoLodewijk

Inmiddels heeft NL Greenlabel al zo'n 200 partners waarmee ze de wereld willen verduurzamen. De NL binnen NL Greenlabel staat uiteraard voor Nederland, maar ook voor de voorletters van de oprichters, Nico en Lodewijk.


Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER