Whatsapp Facebook X LinkedIn Instagram RSS feed

2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel

NIEUWS
Facebook Twitter Linkedin Whatsapp
Kelly Kuenen, dinsdag 13 juni 2017
45 sec


Tuin- en parkmachines met een accu, elektrische wagens, onkruidborstels, werktuigen en andere oplossingen. Elektronisch materieel heeft de toekomst en daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de tweede GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.

Met diverse demo's laten spelers uit de branche deze dag zien wat er anno 2017 allemaal mogelijk is op dit gebied. Uiteraard passeren diverse apparaten voor gebruik in verschillende sectoren de revue. Niet alleen is het mogelijk om de machines en andere nieuwigheden van dichtbij te bekijken, ook mogen bezoekers deze zelf uitproberen! Meer inhoudelijke informatie volgt binnenkort.

Aanmelden
De Demo-Doe-Dag op donderdag 15 juni vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur aan de Rijndonksestraat 2, 5275 HJ Den Dungen. De organisatie verzorgt een drankje en lunchhapje. Opgave is daarom gewenst en kan via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.gthdemodoedagen.nlOver de Demo-Doe-Dagen
In aanloop naar de beurs Groen Techniek Holland hebben uitgeverij NWST, bekend van dit vakblad, samen met de beursorganisatie de Groen Techniek Holland Demo-Doe-Dagen 2017 in het leven geroepen. Op dinsdag 9 mei vond een eerste editie plaats in het teken van Onkruid & Reiniging (zie hier de fotoreportage). Op 29 juni vindt een derde bijeenkomst plaats met het thema Green Deal Innovations bij DLF in Moerstraten.Om te kunnen reageren moet je zijn ingelogd.   LOGIN   of maak gratis een account aan.

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.

Tip de redactie


ONDERDELEN
Archief
Dossiers
GIP
OVER ONS
Over ons
Duurzaamheid & NWST
Contact
Het team
ADVERTEREN EN ABONNEREN
Fysiek abonnement
Digitaal abonnement
Abonneren nieuwsbrief
Adverteren
Verschijningsdata
MEER
Redactionele spelregels
Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy
Cookies
ONDERDELEN
OVER ONS
ADVERTEREN EN ABONNEREN
MEER