Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Beheer Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Adverteren


Het beheer van de openbaar groen ligt onder vuur. Gemeentes en overheden bezuinigen. Dat is lastig, maar zorgt anderzijds ook dat beheerders, architecten, aannemers en techniekleveranciers op zoek gaan naar nieuwe instrumenten.

Stad+Groen is het eerste onafhankelijke vakblad over het vergroenen van de openbare ruimte in al haar facetten. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, landschapsarchitectuur, maaien, succesvol aanbesteden, beleid, burgerparticipatie , klein Infra. Kortom alle onderwerpen die tot de dagelijkse werkzaamheden behoren van de gemeentelijke groenbeheerders, landschapsarchitecten, groene aannemers, beleidsambtenaren en adviseurs.

Stad+Groen bied hiermee de groene sector een platform, waar ruimte is om kennis te delen, waar projecten belicht worden, waar discussie gevoerd wordt en relevante groene info wordt gepubliceerd.

Stad+Groen wordt in controlled circulation verspreid naar minimaal 5200 adressen. De doelgroep bestaat uit gemeentelijke groenbeheerders,waterschappen, groene aannemers, beheerders van bedrijfsterreinen,landschapsarchitecten en woningbouwverenigingen. Kortom, iedereen dus die professioneel bezig is met beheer, ontwerp, realisatie en techniek in de groene stad.

Download hier de volledige Mediadocumentatie

VACATURES
GREENFORUM