Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Vebego neemt Brouwers Groenaannemers over

maandag 9 juli 2018

Ronald Kusters van Brouwers Groenaannemers
Facilitair dienstverlener Vebego krijgt tachtig procent van de aandelen van Brouwers uit De Moer in handen. De overige twintig procent blijven aan directeur Ronald Kusters van Brouwers Groenaannemers, die de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen houdt.

Mededirecteur René Beskers neemt afscheid van de Brabantse onderneming, maar zal Vebego wel gaan ondersteunen bij het verder vormgeven van haar ambities in de groensector.

Niel Cortenraad, divisiedirecteur bij Vebego: 'Brouwers Groenaannemers is actief is in een regio waarin Vebego nog ondervertegenwoordigd was. Met de overname versterken we onze positie in de landelijke top vijf van groenbedrijven. De komende tijd blijven we alert op verdere uitbreidingsmogelijkheden van onze groenportefeuille, om daarmee onze groeiambities in deze sector verder gestalte te geven.' De naam Brouwers Groenaannemers blijft bestaan

Brouwers Groenaannemers verricht advies-, ontwerp-, aanleg- en beheerwerkzaamheden van groenprojecten voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Het groenbedrijf - met een jaaromzet van 15 miljoen euro - heeft 106 medewerkers. Zij blijven na de overname gewoon in dienst.

Brouwers Groenaannemers blijft zelfstandig onder de huidige naam opereren, maar gaat wel intensief samenwerken met andere bedrijven van de Vebego-holding.


door Hein van Iersel


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM