Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Verheij bereikt trede 3 Veiligheidsladder

maandag 11 juni 2018

Verheij Integrale groenzorg is als één van de eerste bedrijven in de Nederlandse groenvoorziening gecertificeerd voor de Veiligheidsladder op trede 3.

De Veiligheidsladder is een beoordelingsmethode om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te meten. Afgelopen vrijdag werd de certificering nog eens extra kracht bijgezet door een ondertekening van de Veiligheids Vuistregels door het personeel. Het behalen van trede 3 op de Veiligheidsladder geeft aan dat veiligheid bij Verheij in en rondom het werk belangrijk wordt gevonden.

Veiligheid voor Elkaar
Al sinds eind 2016 zijn collega's binnen Verheij bezig geweest met het versterken van de veiligheidscultuur. Daarnaast zijn maatregelen genomen om veiliger te werken. Vanaf de zomer van 2017 heeft Verheij de interne campagne Veiligheid voor Elkaar gelanceerd. In het kader hiervan zijn allerlei instructiematerialen ontwikkeld, gingen medewerkers tijdens trainingen en meewerkdagen met elkaar in gesprek en werden er verbetervoorstellen door medewerkers ingediend. Ook worden medewerkers via instructies, toolboxen en nieuwsbrieven structureel geïnformeerd over het veiligheidsbeleid en de veiligheidsambitie van Verheij.

Trots
'Veilig werken doen we met elkaar en voor elkaar', benadrukt Dick Verheij, algemeen directeur van Verheij Integrale groenzorg. 'We doen er alles aan om elke dag veilig te werken en veilig thuis te komen. Voor onszelf en onze omgeving, maar zeker ook voor onze vrienden en familie. Deze certificering zet een pluim op al onze inspanningen. Complimenten aan alle medewerkers voor de inzet in de afgelopen maanden. De certificering is een resultaat om trots op te zijn.'

Ambitie
Veiligheidsladder trede 3 is voor Verheij een aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg. Binnen Verheij houden medewerkers zich structureel bezig met veiligheid, kwaliteit en milieu. Zij gaan hier ook mee door. 'Er valt nog veel te winnen', aldus Verheij. 'Bijvoorbeeld bij de samenwerking met partners in de keten. Ook hen betrekken wij graag in onze veiligheidsambitie. Daarnaast streven wij ernaar dat veiligheid steeds meer vanzelfsprekend voor ons wordt. Van het eerste klantcontact tot calculatie, van voorbereiding tot uitvoering. Daar blijven we met zijn allen hard aan werken.'

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM