Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Inschrijving voor Waterinnovatieprijs 2018 geopend

maandag 11 juni 2018

De Unie van Waterschappen en de Nederlandse Waterschapsbank reiken later dit jaar weer de Waterinnovatieprijs uit. De inschrijving voor deze prijs is nu geopend.

De inzendingen voor de Waterinnovatieprijs worden beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Lidewijde Ongering, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarbij kijken zij naar het innovatieve, duurzame, probleemoplossende en kostenbesparende karakter.

Duurzaam en kostenbesparend

Hein Pieper, vicevoorzitter Unie van Waterschappen: 'Waterschappen willen hun taken zo duurzaam en kostenbesparend mogelijk uitvoeren. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om waterbeheer beter, goedkoper en duurzamer te maken. Met de Waterinnovatieprijs hopen we hiervoor veel goede ideeën binnen te krijgen.'

Versnellingstraject

De Waterinnovatieprijs wordt uitgereikt in de categorieën 'Waterveiligheid', 'Schoon water', 'Voldoende water' en 'Circulaire Economie'. Je kan innovatieve projecten tot 28 augustus aanmelden via de website waterinnovatieprijs.nl. Winnaars van de Waterinnovatieprijs krijgen een glaskunstwerk van Gert Bullée en de mogelijkheid om gebruik te maken van een innovatiemakelaar. Deze innovatiemakelaar helpt met een versnellingstraject bij het verder brengen van de innovatie.

Vakblad Stad+Blauw sprak vorig jaar met juryvoorzitter Lidewijde Ongering over de Waterinnovatieprijs. Het interview vind je hier.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM