Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Training Wet natuurbescherming bestendig beheer nu digitaal

dinsdag 6 februari 2018

Vanaf vandaag is de (traditionele) training Wet Natuurbescherming Bestendig Beheer niveau 1 van IPC Groene Ruimte vervangen door een nieuwe digitale training.

Voor de Wet natuurbescherming bestendig beheer (BB) niveau 1 leren cursisten als medewerker of meewerkend voorman bestendig beheer naast de basistheorie ook zorgvuldig handelen in elke praktische situatie. Met de online training kunnen zij zich optimaal en in hun eigen tempo voorbereiden op het examen waarmee ze het erkende Stadswerk-certificaat kunt behalen.

Gebruiksvriendelijk
Met deze nieuwe digitale training leren zij waar en wanneer het hen uitkomt. De digitale leeromgeving is gebruiksvriendelijk, de lesstof is helder er duidelijk. De leeromgeving is voorzien van relevante video's, oefentoetsen en er komen praktijkvoorbeelden aan bod.

Voordelen
Volgens IPC Groene ruimte zijn de voordelen dat cursisten 6 weken onbeperkt toegang hebben tot de digitale leeromgeving, zij onbeperkt kunnen oefenen met oefentoetsen, er geen reiskosten zijn van en naar de trainingslocatie, er feedback is van de docent op vragen en opmerkingen. Ook zijn de training lagere kosten verbonden dan een fysieke training.

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM