Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Oosthoek geeft Delft opknapbeurt

woensdag 6 december 2017

Nieuwe gravilyn paden voor Delft
Oosthoek Groep BV is deze week begonnen met de herstelwerkzaamheden aan het Koningsplein te Delft. Het park krijgt een opknapbeurt met nieuwe halfverhardingspaden van gravilyn. De werkzaamheden zullen voor de kerst worden afgerond. Eerder dit najaar is het Wilhelminapark opgeknapt.

Gravilyn

Gravilyn is een 100% natuurlijk product wat slechts bestaat uit mineralen en lijnzaadolie. Gravilyn kent een aantal voordelen, namelijk een laag CO2-profiel, een natuurlijke uitstraling en minder onkruid ten opzichte van andere halfverhardingen. Na het aanleggen moet het pad een tijdje rusten, waarna het zal gaan binden met zuurstof en de verharding optreedt. Versluys groep zal de paden gaan aanleggen.

Delft
Al eerder heeft Oosthoek het Wilhelminapark in Delft gerenoveerd. Het Wihelminapark is aangelegd in de jaren '30 naar een ontwerp van O. de Vries. Naast het aanleggen van de nieuwe paden met gravilyn bestond de renovatie uit: het aanbrengen van nieuwe drainage, vervanging van 500m2 beschoeiing, aanleggen van een aantal nieuwe gazons en de plaatsing van een gloednieuwe speeltuin.


door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM