Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Onderhoudsbedrijf Elkarij neemt Van Ooijen Gouda over

vrijdag 1 december 2017

De aandeelhouders van Van Ooijen Gouda verkopen hun aandelen aan Elkarij uit Wouw. Van Ooijen Gouda is specialist in aanleg en onderhoud van rail- en wegeninfrastructuur, met een omzet van circa 25 miljoen euro en 50 medewerkers.

Grootaandeelhouder familie Van Ooijen heeft geen opvolging en zocht aansluiting bij een grotere partij om de activiteiten verder te laten groeien. Die vond zij in Elkarij, een van de grotere Nederlandse aannemers actief in de openbare ruimte. Tot de groep behoren o.a. Krinkels, Flora Nova Hoveniers- en Groenvoorzieningen, Mostert De Winter, Sight Landscaping en Quercus Boomexperts. Van Ooijen Gouda vormt een goede aanvulling op de activiteiten van de Elkarij-groep. Na de overname zal de vennootschap als zelfstandig bedrijf haar activiteiten voortzetten onder leiding van huidig directeur Harmen Eijkelenboom.

Elkarij is actief in aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen en infrastructurele werken in Nederland, Belgiƫ, Groot-Brittanniƫ, Frankrijk en Duitsland. De onderneming heeft een omzet van circa 250 miljoen euro en meer dan 2.000 medewerkers.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM