Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Heicom leverancier boomsubstraten gemeente Groningen

dinsdag 14 november 2017

Vorige week maandag hebben Heicom & gemeente Groningen hun samenwerking bekrachtigd.
Heicom heeft de aanbesteding van de gemeente Groningen voor het leveren van boomsubstraten gewonnen. Vorige week is dat bekrachtigd met het ondertekenen van een raamovereenkomst voor twee jaar.

Binnen de overeenkomst zijn de volgende producten aangevraagd; lavasubstraten, bomenzand, bomengrond en voedingssubstraten. Belangrijke pijlers in de aanbesteding waren duurzaamheid/milieu en kwaliteitsborging. Heicom heeft aan kunnen tonen dat zijn werkwijze daarin veel vertrouwen geeft. De gemeente Groningen gaat de producten gebruiken voor het blijven verbeteren van plantplaatsen in zowel nieuwe als bestaande wijken.

Visie op groen
Directeur Herbert van Werven: "We hebben veel ervaring met de gevraagde producten en leveren boomsubstraten aan steden in heel Nederland. Groningen is voor ons een mooie referentie en een gemeente met een enorme ambitie en een geheel eigen visie als het gaat om vergroening.
Gemeente Groningen en Heicom delen deze visie op groen, vergroening en klimaatdaptatie staan bij ons beide hoog in het vaandel.''


door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM