Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Themabijeenkomst 'Toekomst onkruid in beeldkwaliteit'

donderdag 10 augustus 2017

Sinds 2007 brengt CROW de kwaliteitscatalogus openbare ruimte uit. Veel gemeenten, aannemers, adviesbureaus en inspectiebureaus maken gebruik van de beeldsystematiek.

Sinds het uitkomen van deze kwaliteitscatalogus heeft CROW via verschillende bronnen allerlei suggesties voor aanpassingen en verbeteringen verzameld. De beeldsystematiek kan nog verder verbeterd worden en daarom werkt CROW aan een nieuwe Kwaliteitscatalogus Openbare Ruimte 2018.

Voor het onderwerp onkruid is er een werkgroep opgericht om de beeldmeetlatten, definities en meetinstructies over onkruid nog beter aan te laten sluiten op de praktijk. Tijdens de bijeenkomst 'Toekomst onkruid in beeldkwaliteit' is er ruimte voor open discussie hierover, zodat de beeldsystematiek als middel steeds beter een bijdrage levert aan het doel van CROW: door optimale samenwerking een prettige openbare ruimte realiseren.

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis voor alle partners van CROW Levende Stad en VHG. Meer informatie is te vinden op de website van CROW.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM