Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

De Groenmakers kiest voor Ferris

woensdag 12 juli 2017

Hans Mellendijk van Marmix Tuin- en Parkmachines in Zevenaar is al jaren bekend leverancier bij De Groenmakers in Doetinchem. Dit voorjaar kwam het comfort van de zero turn-maaiers ter sprake.

Mellendijk adviseerde de volledig geveerde Ferris aan te schaffen voor een beter rijcomfort voor de machinist. Na een demo was De Groenmakers overtuigd en bleef de Ferris IS 700Z met een maaidek van 132 cm direct achter bij het bedrijf. Enkele dagen later leverde Mellendijk ook de Ferris IS 600Z met een maaidek van 112 cm af.

De Groenmakers is gespecialiseerd in groenonderhoud van diverse buitenruimtes maar voert bijvoorbeeld ook onderhoud en renovatie van sportvelden uit. Binnen het bedrijf bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperkingen, maar vooral met hun mogelijkheden meer in hun mars hebben dan zij misschien zelf dachten.

De nieuwe maaiers worden gebruikt door De Tuinman van De Groenmakers. Hier werken medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, uit de SW, WSW en Wajong of BBL-leerlingen onder de supervisie van een vakbekwame hovenier. Op deze wijze geeft De Groenmakers invulling aan de Participatiewet.

door Kelly Kuenen


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM