Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Wijziging samenstelling directie Verheij Integrale Groenzorg

vrijdag 16 juni 2017

Wilco Boender
Met ingang van 1 juli 2017 draagt directeur-grootaandeelhouder Dick Verheij van Verheij Integrale Groenzorg de directie van de organisatie over aan Wilco Boender en Arie in 't Veld.

Dick Verheij, die Verheij Integrale Groenzorg ruim dertig jaar geleden eigenhandig heeft opgericht en ontwikkeld, heeft de organisatie in de afgelopen decennia veel ruimte gegeven om zich verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling werd in de afgelopen jaren voor een steeds groter deel vormgegeven door het managementteam en het middenkader van Verheij. De rol van Dick Verheij is hierdoor flink veranderd.

Nieuwbouw bedrijfspand
In de afgelopen periode heeft hij zich dan ook bezonnen op de toekomst van zijn rol in de organisatie. Uiteindelijk heeft Verheij, die tevens eigenaar is van twee handelsondernemingen, besloten terug te treden als directeur van Verheij Integrale Groenzorg. Hij zal zich, als holdingdirecteur, volledig richten op de bedrijven en de verdere uitwerking van de plannen voor nieuwbouw van het bedrijfspand van Verheij Integrale Groenzorg in Sliedrecht.

Innovatief, eigenwijs en sterk
De directie van Verheij Integrale groenzorg bestaat vanaf 1 juli afzonderlijk naast de bestuurder Dick Verheij uit Wilco Boender als algemeen directeur en Arie in 't Veld financieel directeur. De laatste twee zijn al meer dan tien jaar bij het bedrijf werkzaam en lid van het managementteam. Een ervaren middenkader zal de nieuwe directie terzijde staan. 'Verheij Integrale Groenzorg wil een innovatief, eigenwijs en sterk MKB-bedrijf blijven met een koppositie in de markt. We zullen Dick ook altijd dankbaar zijn voor de ontwikkelruimte die hij ons in zijn bedrijf heeft gegeven', aldus Boender.

Dick Verheij heeft er alle vertrouwen in dat Verheij Integrale Groenzorg als karakteristiek groenbedrijf, onder leiding van bekende gezichten, verder zal ontwikkelen en meerwaarde blijven toevoegen aan de buitenruimte van alle klanten.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM