Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Ruim 300 bezoekers op zonnige Nationale Gazon Demodag

donderdag 29 september 2016

Onder een stralende najaarszon lieten ruim 300 hoveniers, groenbeheerders, groenleerlingen en toeleveranciers zich woensdag 21 september informeren op de zevende editie van de Nationale Gazon Demodag.

Op het terrein van Kuypers Graszoden in Biezenmortel werden de bezoekers door expertbedrijven uit de sector bijgepraat over de nieuwste inzichten, technieken en materialen rondom de aanleg en het onderhoud van gazons.

Praktijkgerichte opzet
'In de zeven jaar dat wij de Nationale Gazon Demodag organiseren, hebben we inmiddels duizenden groenprofessionals mogen ontvangen. Ook vakscholen met hoveniersopleidingen weten ons te vinden', vertelt René de Munnik van de organisatie. 'Graskunde is een vak dat niet veel groenbeheerders meer tot in de puntjes verstaan. Hier reiken we in kort tijdbestek veel van die kennis en expertise op een presenteerblaadje aan. Het is de praktijkgerichte opzet met veel demonstraties die bijzonder wordt gewaardeerd. We gaan ons dus zeker weer opmaken voor een nieuwe editie in 2017!'

De Nationale Gazon Demodag is een initiatief van graszaadbedrijf Limagrain/Advanta, meststoffenleverancier DCM en mechanisatiebedrijf Staadegaard. De demodag wordt mede mogelijk gemaakt door Kuypers Graszoden, Vredo, Stierman De Leeuw, Van den Borne en Eurofins Agro.

door Nino Stuivenberg

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM