Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission
Rijndonksestraat 2a
5275 HJ Den Dungen
Nederland


OMSCHRIJVING AANMELDEN
Tuin- en parkmachines met een accu, elektrische wagens, onkruidborstels, werktuigen en andere oplossingen. Elektronisch materieel heeft de toekomst en daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de tweede GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.

Met diverse demo's laten spelers uit de branche deze dag zien wat er anno 2017 allemaal mogelijk is op dit gebied. Uiteraard passeren diverse apparaten voor gebruik in verschillende sectoren de revue. Niet alleen is het mogelijk om de machines en andere nieuwigheden van dichtbij te bekijken, ook mogen bezoekers deze zelf uitproberen! Meer inhoudelijke informatie volgt binnenkort.
De Demo-Doe-Dag op donderdag 15 juni vindt plaats van 13:00 tot 16:00 uur bij stichting Arboretum d’n Hooidonk aan de Rijndonksestraat 2a te Den Dungen. De organisatie verzorgt een drankje en lunchhapje. Opgave is daarom gewenst en kan via onderstaand formulier. Deelname is gratis.

Klik hier voor je aanmelding door te geven
BROCHURES
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
De tweede GTH Demo-Doe-Dag gemist? Kijk hier voor de sfeerimpressie!
Donderdag 15 juni organiseerden uitgeverij NWST en de organisatie van Groen Techniek Holland een Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
Husqvarna Group zet in op accugereedschappen
Om duurzaamheidsdoelstellingen te behalen, zet Husqvarna mede in op een verschuiving van gereedschappen met benzinemotor naar het gebruik van accugereedschappen.
Lees meer
Website GTH Demo-Doe-Dagen gelanceerd: gthdemodoedagen.nl
Sinds kort beschikt de GTH Demo-Doe-Dag over een eigen website: gthdemodoedagen.nl. Op de website is de laatste informatie te vinden rond de evenementen.
Lees meer
FOTOREPORTAGE: GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission
De GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission gemist? Klik hier voor de foto's!
Lees meer
Laatste exposanten melden zich aan
Met nog één dag te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag blijft het aantal exposanten nog steeds toenemen. Nieuwste aanmelding is Hanenberg Materieel met de Sherpa Mini-loaders.
Lees meer
Wie zijn er aanwezig op 15 juni?
Met nog iets minder dan een gaan te gaan tot de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission in Den Dungen, zetten we de standhouders voor u op een rijtje.
Lees meer
Matador toont trekker op accu op GTH Demo-Doe-Dag
Matador (klinkt Spaans, is Nederlands) presenteert op de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission een trekker die werkt op accu's.
Lees meer
2e Demo-Doe-Dag in het teken van geluidsarm (en zuinig) materieel
Elektronisch materieel heeft de toekomst, daar lijkt ook de markt zich van bewust, getuige de vele elektrische introducties. Daarom staat de GTH Demo-Doe-Dag op 15 juni in het teken van zero emission.
Lees meer
'Accumachines worden steeds belangrijker'
Accumachines worden voor het groenonderhoud steeds belangrijker, vinden ze bij Stihl. Het bedrijf pakt dan ook flink uit tijdens de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission.
Lees meer
Nemen elektrische maaiers het maaiwerk over?
Frisian Motors brengt een elektrische zero-turn maaier mee naar de GTH Demo-Doe-Dag Zero Emission: de Rimmert FM-170.
Lees meer
1 | 2 | 3
Tweede Demo-Doe-Dag 'Zero Emission':
In het schilderachtige Arboretum D’n Hooijdonk, gelegen in het Brabantse Den Dungen, hield uitgeverij NWST samen met de beursorganisatie van Groen Techniek Holland de tweede GTH Demo-Doe-Dag ‘Zero Emission’, in navolging van de Demo-Doe-Dag ‘Onkruid & Reiniging’. De Demo-Doe-Dagen vormen de aanloop naar de GTH-beurs in september dit jaar.
Elektrificatie tuin- en parkmachines beleeft nieuwe start
Was ik vorig jaar nog redelijk pessimistisch over de accu-aangedreven ontwikkelingen, nu zie ik toch een lichte kentering. Vorige week heb ik de GTH-Doedag van NWST bezocht, waar louter accu-aangedreven machines te zien waren.
Ruime keuze accugedreven tuinmachines bij Stierman De Leeuw
Stierman De Leeuw heeft een uitgebreid aanbod accugedreven tuin- en parkmachines in het assortiment van 2017. Het assortiment biedt voor ieder segment wat wils; van alom bekende merken als Pellenc tot krachtige kwaliteitsmerken als EGO, Solo by Alko, ARS en Oregon. Voor de groenaannemer, hovenier en particulier.
'Alles op accu zal niet lukken. Maar voor erbij is het ideaal'
In april kondigde staatssecretaris Sharon Dijksma afspraken aan met het Europees Parlement voor een verdere reductie van kleine brandstofmotoren. Makita zet naast de schonere viertakt in op accugereedschap, waarvan de apparatuur inmiddels wordt voorzien van twee universeel uitwisselbare 18 volt-accu's.
In het bos van de koning, maar alleen als je heel, heel stil bent
In oktober 2016 organiseerde Husqvarna in Stockholm (Zweden) de tweede editie van Silent City. Het doel is natuurlijk puur commercieel en gericht op de promotie van de steeds groeiende lijn accumachines, maar de insteek is, helemaal in de Husqvarna-traditie, opvallend en intelligent: hoe zien parken er in de toekomst uit?
'Ik kan geen nadelen aan deze machine verzinnen'
Arian Essenstam van Husqvarna aan de lijn: ‘Beste redactie van Stad + Groen, wij zijn nu heel voorzichtig een accumachine aan het uitleveren, die op alle fronten beter is dan zijn benzinevoorganger. Willen jullie die testen?’
Steeds meer vraag naar accugereedschap
De gemeente Amsterdam heeft sinds april vorig jaar vier Dolmar-4-taktbosmaaiers MS-4300.4U in gebruik. Ze is er dik tevreden mee, want: minder brandstof, minder uitstoot en minder geluid dan de traditionele bosmaaiers. ‘Ze zijn nu voor het derde jaar op de markt en er is veel vraag naar,’ zegt Arjen Peeters, product- accountmanager/adviseur van Makita Nederland.
Energie
Het Tesla-effect heeft klaarblijkelijk zijn intrede gedaan in de groene sector en accu’s zijn inmiddels net zo hip als traditionele verbrandingsmotoren.
1 | 2 | 3
FOTOREPORTAGE