Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Kuypers Graszoden B.V.
Gijzelsestraat 18
5074 RS Biezenmortel
Nederland

Tel: 0411 64 69 50

NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
Koninklijk paar krijgt aangepast groen onthaal in Tilburg
De Diamant Groep in Tilburg voerde afgelopen week werkzaamheden uit met een Koninklijk tintje. Speciaal voor Koningsdag op 27 april paste Kuypers Graszoden de geleverde grasrollen aan, wat een strakker resultaat oplevert.
Lees meer
Nieuw gras op Amerikaans ereveld Margraten
Op een van de grootste militaire begraafplaatsen ter wereld, het Amerikaanse ereveld Margraten, is onlangs een grasstrook vernieuwd met 7.800 m2 graszoden.
Lees meer
Ruim 300 bezoekers op zonnige Nationale Gazon Demodag
Bezoekers werden door expertbedrijven bijgepraat over de nieuwste inzichten, technieken en materialen rondom de aanleg en het onderhoud van gazons.
Lees meer
Wij heten uw welkom!
Frank en Jorg Kuypers heten je van harte welkom op hun graszodenbedrijf. Zij zijn dit jaar de gastheren van de Nationale Gazon Demodag, waarvoor zij een demoterrein van 8.000 m2 beschikbaar hebben gesteld.
Lees meer
Groene loper voor Koninklijk paar
De Diamant Groep in Tilburg voert werkzaamheden uit met een koninklijk tintje. Speciaal voor het koninklijk bezoek op 27 april paste Kuypers Graszoden de geleverde grasrollen aan, wat een strakker resultaat oplevert op Koningsdag.
In één dagdeel bijgespijkerd over gazononderhoud
Gras is alleen al door zijn enorme oppervlakte gezichtsbepalend voor onze tuinen en openbare ruimten. Je zou dan ook verwachten dat groenbeheerders en hoveniers naadloos aanvoelen hoe ze gazons moeten aanleggen en onderhouden. Maar de praktijk is anders.
Zo geef je gazons weer een flinke oppepper
De 7e editie van de Nationale Gazon Demodag op 21 september a.s. in het Brabantse Biezenmortel wil hoveniers en openbaar groenbeheerders de praktische kant van gazonherstel laten zien. Experts op het gebied van bodem, bemesting, gras, cultuur- en watertechniek tonen hoe je met een toegespitst stappenplan gazons, grasterreinen en -parken in een mum van tijd weer in topconditie brengt.