Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Techniek Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Fieldmanager
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf

Vakbeurs Klimaat


Datum:  donderdag 8 november 2018
Locatie: Expo Houten

Op 8 november 2018 wordt in de Expo in Houten de vakbeurs Klimaat gehouden. De beurs biedt een keur aan informatie over groene, water- en klimaatbestendige openbare ruimte van de toekomst.

Volgens de organisatoren komen die dag in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. 'De gelijknamige vakbeurs biedt voor het derde jaar op rij een platform voor geïnteresseerde professionals.'

Doelgroep
Volgens de organisatie is de beurs met name interessant voor mensen werkzaam bij gemeenten, provincies, waterschappen, rijksoverheid, onderzoek- en adviesbureaus en kennisinstituten.

Droogte en hittestress
'De huidige klimaatverandering zorgt voor grotere hoeveelheden regenwater, maar ook voor droogte en hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen. Openbare ruimte in steden zal dus klimaatbestendig moeten worden ingericht,'aldus de organisatie.

Duurzame oplossingen
Tijdens het evenement vinden belangstellenden oplossingen voor de uitdaging waar alle steden, nu en in de komende jaren, mee geconfronteerd worden: het klimaatbestendig maken van de stedelijke leefomgeving. Tijdens de beurs wordt ingegaan op de klimaatverschillen binnen steden en de duurzame oplossingen voor de bijkomende problematieken.


nieuw event opgeven

VACATURES
GREENFORUM